Individuele Coaching 

Zoek jij iemand om mee te sparren? Of mocht je het niet prettig vinden in een groep? Dan is er de mogelijkheid voor individuele coaching. De coaching sessies doe ik altijd overdag op een doordeweekse dag en kan online plaatsvinden of op locatie in Zwanenburg. De tijd is in overleg.

 

Ik bied 2 varianten, een individuele coaching sessie of een sparsessie. We hebben vaak eerst contact via mail of telefonisch om te verkennen hoe ik jou kan helpen. Aan de hand daarvan kijken we wat geschikt is voor jou. Mocht je er al uit zijn waar jij behoefte aan hebt, dan kan je een bestelling plaatsen en dan neem ik contact op om een datum te plannen.

 

Sparsessie: €90 (1 uur)

Een sparsessie is bedoeld om jou snel inzichten te geven in een probleem of situatie waar jij mee zit. We klankborden samen bijv. om te kijken welke stappen je zou kunnen nemen, inzicht te krijgen waar jij vastloopt of om een duidelijk beeld bij de situatie te krijgen. Het werkt vaak effectief als je een concrete situatie hebt waar je mee zit. Na het gesprek schrijf ik de punten voor je uit die je mee kan nemen uit de sessie.

 

Individuele Coaching sessie: €180 (gemiddeld 2 uur)

De individuele coaching is gericht om jou middelen te geven om jezelf goed te ontdekken en je inzicht te geven in de vragen die jij hebt. Ik bereid deze sessie voor vanuit jouw vraag en we gaan samen gestructureerd kijken hoe je het beste kunt omgaan met jouw situatie. Het kan ook dat jij een bepaalde workshop individueel wilt doen, dat kan ook middels een individuele coaching sessie. 


De lengte is gemiddeld 2 uur, maar het kan soms ook wat uitlopen mocht dat nodig zijn.

 

Werkwijze

  • Na de bestelling of bevestiging bepalen we samen een datum
  • Indien je een online sessie hebt krijg je een dag van te voren een link opgestuurd waarmee je kunt inloggen voor de sessie. De sessie doe ik via een videoconferentie systeem (vergelijkbaar met ZOOM) en werkt op elk device 
  • Na de sessie mag je altijd mailen als er nog vragen zijn

 

Neem contact op voor de mogelijkheden als je hier interesse in hebt.