Individuele Coaching 

Zoek jij iemand om mee te sparren omdat je ergens tegen aanloopt? Dan is individuele coaching ook mogelijk. 

Ik help je om overzicht te krijgen, zodat jij meer inzicht hebt in wat je zelf kunt doen om verder te komen. Door mijn sterke intuïtie doorzie ik dingen snel en kan ik tot de kern komen van waar je mee zit. Vaak voelen mensen zich rustiger na zo'n sessie, omdat het duidelijkheid brengt.

 

De coaching sessies doe ik altijd overdag (op een doordeweekse dag) en kan zowel online plaatsvinden als op locatie in Zwanenburg. Het tijdstip is in overleg.

 

We hebben vaak eerst contact via mail, whatsapp of telefoon, zodat ik je meer kan vertellen over mijn werkwijze, en om een datum af te spreken.

 

Sparsessie: €115 (duurt ongeveer 1 uur) 

Een ontmoeting is bedoeld om jou snel inzichten te geven in een probleem of situatie waar jij mee zit. We klankborden samen, bijvoorbeeld om te kijken welke stappen je zou kunnen nemen, waarom jij vastloopt en hoe je dichter bij jezelf kunt blijven.

 

 

Werkwijze

  • Neem contact op en we spreken een datum en tijdstip af.
  • Bevestig de afspraak door een betaling te doen.
  • De online sessies doe ik via een videoconferentie systeem of door te videobellen via whatsapp. Voor het online systeem krijg je een link opgestuurd waarmee je kunt inloggen.
  • Naderhand mail ik je de stappen waarmee je verder kunt.

 

Mocht je behoefte hebben aan een vervolgafspraak om jouw ontwikkelingen verder te bespreken, ben je natuurlijk altijd welkom. 

 

Neem contact op voor de mogelijkheden als je hier interesse in hebt.