Webwinkel

Mooie producten van Jij Als Bron die je ondersteunen bij inzichten voor innerlijk geluk. Ook leuk om cadeau te geven! Vrijwel alle fysieke producten kunnen worden ingepakt en voorzien van een kaartje met eigen tekst.

 


Licht Boek

€ 23,98 

De beste quotes van Jij Als Bron zijn verzameld in een tweede boek met de titel "Licht". Het bevat unieke quotes en illustraties gelinkt aan de thema’s: bewust zijn, vertrouwen, kracht en energie, liefde en geluk. De intentie van dit boek is om je bewust te laten voelen, het licht in jou te herkennen, licht naar jou uit te stralen, waardoor je een connectie kunt ervaren met jezelf en alles om je heen. Elke pagina laat je door middel van een quote stilstaan bij één van de thema's.


Quotes Boek

€ 23,99

De beste quotes van Jij Als Bron zijn verzameld in een luxe boekje. De thema's zijn zelfliefde, verandering, moeilijke periodes, loslaten en affirmaties. Elke pagina laat je door middel van een quote stilstaan bij één van de thema's. Het ondersteunt je in jouw proces en geeft inzichten of troost.


Kaartenset 1

€ 15,99

Inspirerende kaartenset van 12 kaarten met enveloppen in een mooi doosje. Het zijn bemoedigende quotes over intuïtie, zelfliefde, loslaten, vertrouwen en moeilijke periodes. De gekozen teksten zijn iedere keer een reminder, en geven je kracht. Mooi voor jezelf, om aan geliefden te sturen of aan iemand als setje te geven met een kaartstandaard. Ook leuk om in je praktijk neer te zetten.


Kaartenset 2

€ 15,98

Nieuwe illustraties, mooie nieuwe inspirerende teksten! Inspirerende kaartenset van 12 kaarten met enveloppen in een mooi doosje. Het zijn bemoedigende quotes over zelfliefde, vertrouwen, liefde en motivatie. De gekozen teksten zijn iedere keer een reminder, en geven je kracht. Mooi voor jezelf, om aan geliefden te sturen of aan iemand als setje te geven met een kaartstandaard. Ook leuk om in je praktijk neer te zetten.


Kaartstandaard

€ 7,50

Een mooie eenvoudige kaarthouder met Jij Als Bron logo. Ideaal om de Jij Als Bron kaarten in te doen. De kaarthouders zijn van kwalitatief hout en handgemaakt.


Scheurkalender 2023

€15,50 

De scheurkalender van Jij Als Bron voor 2023. Bestel op tijd, want er is een beperkte oplage. 320 pagina's met unieke quotes. Cover is in kleur, binnenwerk zwart-wit. Elke doordeweekse dag een quote en elk weekend een reflectievraag


E-Handleiding Bundel

€ 19,99

Als jij deze drie gebieden: Intuïtie, Loslaten en Wet van Aantrekkingskracht gaat ontwikkelen, dan heb je alle tools in handen om het leven te creëren waar jij blij van wordt. Het werk gebeurt namelijk eerst van binnen, voordat het zich kan manifesteren in jouw leven. Je zult zien dat je daarmee jouw innerlijk geluk vergroot. Deze actiebundel geeft je direct een boost op in jouw persoonlijke ontwikkeling op alle gebieden en je kunt direct aan de slag.


E-Handleiding Loslaten

€ 7,99

Kan je iets of iemand maar niet loslaten? Heb je verdriet of boosheid uit het verleden, waar je iedere keer weer mee zit of tegenaan loopt? Of belemmert het controle willen houden je in jouw dagelijks leven? Hoe lekker zou het zijn als je er een streep onder zou kunnen zetten zodat je echt kan doorgaan? Deze E-Handleiding helpt jou echt met loslaten.


E-Handleiding Wet van Aantrekkingskracht

€ 9,98

Om voor jouw eigen geluk te kiezen is het van belang dat je goed weet hoe je de juiste dingen in jouw leven kan aantrekken vanuit vertrouwen. Als je niet de juiste dingen in jouw leven aantrekt, zou je eens kunnen kijken wat jij jezelf elke dag vertelt! Welke overtuigingen heb je? Ben je wel lief voor jezelf? Of ben jij je eigen criticus? Deze E-Handleiding helpt je om te begrijpen hoe jij bewust kan creëren en helpt je wensen te manifesteren.


E-Handleiding Intuïtie

€ 7,99

Heb jij achteraf vaak dat je denkt dat je naar jouw voorgevoel had moeten luisteren? Durf jij niet op jouw gevoel te vertrouwen? Krijg je niet meer het verschil helder tussen wat je denkt en wat je voelt? Wil jij ook keuzes gaan maken die goed voelen voor jou zodat jij makkelijker bij jouw innerlijke kompas kunt komen en je leert te vertrouwen op jezelf? Deze E-Handleiding helpt je jouw intuïtie te herkennen en erop te vertrouwen.


Webinar Zelfvertrouwen Vergroten

€ 19,98

Jezelf accepteren en omarmen. Zelfvertrouwen betekent dat jij vertrouwt op jouw vaardigheden en beoordelingen en dat jij jezelf waardeert los van wat anderen daarvan vinden. Zelfvertrouwen is een belangrijk onderdeel van innerlijk geluk. Het geeft je de kracht om voor jezelf te kiezen, van jezelf te houden en vanuit vertrouwen keuzes te maken. Tijdens deze On-Demand Webinar krijg je handvatten en oefeningen waarmee je kan gaan werken aan jouw zelfvertrouwen om steviger in jouw schoenen te staan. Je krijgt praktische tips en veel voorbeelden hoe je dat kan aanpakken.


Webinar Omgaan met Negativiteit van Anderen

€ 19,97

Vrijer leven in jouw eigen kracht. Lange tijd leefde ik met iedereen mee en ondertussen liep ik zelf leeg. Ik ging sociale bijeenkomsten uit de weg en ging mij steeds meer isoleren, omdat de energie te heftig bij mij binnen kwam. Totdat ik ging begrijpen hoe het werkt en hoe ik met de prikkels en de negativiteit van anderen om kan gaan. Een wereld ging voor mij open en ik kan weer genieten van sociale contacten en veel beter omgaan met negativiteit. In deze webinar leg ik uit wat ik ontdekt heb, zodat ook jij vrijer kan leven vanuit je eigen energie. Dit is een online workshop die jij op jouw eigen tempo kan doen met opdrachten tussendoor.


Webinar Vitaliteit met Hoogsensitiviteit

€ 19,96

Hoogsensitiviteit is een kwaliteit. Neem jij het gevoel van anderen snel over? Vind je het moeilijk jouw eigen grenzen te bewaken? Voel je snel de sfeer als je in een ruimte bent? Reageer je sterk op geluiden, geuren en/of licht? Weet je snel wat een ander nodig heeft? Heb je de behoefte aan alleen zijn? Grote kans dat je hoogsensitief bent! Als je hoogsensitief (HSP) bent, is het heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar jouw lichaam en intuïtie. Als je bewust bent wat voor impact hoogsensitiviteit heeft op jouw leven, dan kan je leren hoe je er mee om moet gaan. Als je dat doet kun je hoogsensitief zien als een kracht. Deze On Demand Webinar geeft je handvatten om daarmee aan de slag te gaan.


Ontstress Meditatie

€ 5,99

Direct rust, vertrouwen versterken, in het nu. Helemaal in deze tijd hebben we vaak last van stress. We zitten veel in ons hoofd en daarom voelen we ons vaak laag in ons energie. Om je op te laden, is het van belang om even uit je hoofd te gaan en in het nu. Deze meditatie helpt je daarbij.


Visualisatie Meditatie

€ 5,98

Creëren door te visualiseren. Inspiratie, inzichten & antwoorden. Gedachten hebben krachten. Als je bewust datgene waarvan jij droomt of wenst kan oproepen en de emoties daarvan kunt ervaren, helpt het om jouw wensen naar je toe te trekken. Deze visualisatie meditatie helpt je dit op te roepen.


Cadeaubon €10, €15 of €20 

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Of iets bijzonders op jouw verlanglijstje zetten? Bestel of vraag dan de Jij Als Bron Cadeaubon. Met deze cadeaubon geef of krijg je een tegoed voor één van de mooie producten van Jij Als Bron. Keuze uit tegoed van €10, €15 en €20.