Webwinkel

Jij Als Bron heeft unieke producten met teksten die je helpen jouw innerlijk wijsheid te herkennen. Het zijn bemoedigende teksten die je ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook leuk om cadeau te geven! Vrijwel alle fysieke producten kunnen worden ingepakt en voorzien van een kaartje met eigen tekst. Gratis verzendkosten voor bestellingen boven de €50 in Nederland en boven de €70 in België.


Inzicht Kaartendeck

€19,99  

Trek een kaart om antwoord te krijgen op een levensvraag of kies zelf een kaart met een tekst die je inspireert of bemoedigt. 42 kaarten met inzichten in een mooi stevig doosje. Past door de brievenbus. 


Licht Boek

Nu tijdelijk €19,98 ipv €23,98

De beste quotes van Jij Als Bron zijn verzameld in een tweede boek met de titel "Licht". Het bevat unieke quotes en illustraties gelinkt aan de thema’s: bewust zijn, vertrouwen, kracht en energie, liefde en geluk. De intentie van dit boek is on je te bemoedigen en te bekrachtigen. Elke pagina laat je door middel van een quote stilstaan bij één van de thema's.


Quotes Boek

Nu tijdelijk €19,97 ipv €23,99

De beste quotes van Jij Als Bron zijn verzameld in een luxe boekje. De thema's zijn zelfliefde, verandering, moeilijke periodes, loslaten en affirmaties. Het ondersteunt je in jouw proces en geeft inzichten of troost. Elke pagina laat je door middel van een quote stilstaan bij één van de thema's.


Actie prijs €36,99 ipv €39,99

Boekenset - Licht & Quotes Boek

Mooie aangepaste prijs nu met 3 euro extra korting voor als je zowel het Quotes Boek alsmede het Licht Boek als set wil bestellen.


Verjaardagskalender 

€ 15,50

Een prachtig ontworpen kalender met reminders om te vieren dat er speciale mensen in je leven zijn. Super leuk om aan die mensen in je leven te geven of voor jezelf om de verjaardagen niet te vergeten van de mensen die je liefhebt. 


Scheurkalender 2025

€14,49 (pre-order prijs daarna €16,99)

Na het succes van de scheurkalender van vorig jaar, komt er voor 2025 ook weer een scheurkalender uit in september. Je kunt nu alvast een pre-order doen en krijg €2,50 korting Bestel op tijd OP=OP


Kaartenset 1

€14,99

Inspirerende kaartenset van 12 kaarten met enveloppen in een mooi doosje. Het zijn bemoedigende quotes over intuïtie, zelfliefde, loslaten, vertrouwen en moeilijke periodes. De gekozen teksten zijn iedere keer een reminder, en geven je kracht. Mooi voor jezelf, om aan geliefden te sturen of aan iemand als setje te geven met een kaartstandaard. Ook leuk om in je praktijk neer te zetten.


Kaartenset 2

€ 14,98

Nieuwe illustraties, mooie nieuwe inspirerende teksten! Inspirerende kaartenset van 12 kaarten met enveloppen in een mooi doosje. Het zijn bemoedigende quotes over zelfliefde, vertrouwen, liefde en motivatie. De gekozen teksten zijn iedere keer een reminder, en geven je kracht. Mooi voor jezelf, om aan geliefden te sturen of aan iemand als setje te geven met een kaartstandaard. Ook leuk om in je praktijk neer te zetten.


5 losse kaarten

€ 5,00

Willekeurige selectie van 5 losse kaarten uit de kaartenset I en/of II. Deze zijn zonder doos en enveloppen. Leuk om bij je bestelling te doen van een ander product.


Kaartstandaard

€ 7,50

Een mooie eenvoudige kaarthouder met Jij Als Bron logo. Ideaal om de Jij Als Bron kaarten in te doen. De kaarthouders zijn van kwalitatief hout en handgemaakt.E-Handleiding Bundel

€ 19,99

Als jij deze drie gebieden: Intuïtie, Loslaten en Wet van Aantrekkingskracht gaat ontwikkelen, dan heb je alle tools in handen om het leven te creëren waar jij blij van wordt. Het werk gebeurt namelijk eerst van binnen, voordat het zich kan manifesteren in jouw leven. Je zult zien dat je daarmee jouw innerlijk geluk vergroot. Deze actiebundel geeft je direct een boost op in jouw persoonlijke ontwikkeling op alle gebieden en je kunt direct aan de slag.


E-Handleiding Loslaten

€ 7,99

Kan je iets of iemand maar niet loslaten? Heb je verdriet of boosheid uit het verleden, waar je iedere keer weer mee zit of tegenaan loopt? Of belemmert het controle willen houden je in jouw dagelijks leven? Hoe lekker zou het zijn als je er een streep onder zou kunnen zetten zodat je echt kan doorgaan? Deze E-Handleiding helpt jou echt met loslaten.


E-Handleiding Wet van Aantrekkingskracht

€ 9,98

Om voor jouw eigen geluk te kiezen is het van belang dat je goed weet hoe je de juiste dingen in jouw leven kan aantrekken vanuit vertrouwen. Als je niet de juiste dingen in jouw leven aantrekt, zou je eens kunnen kijken wat jij jezelf elke dag vertelt! Welke overtuigingen heb je? Ben je wel lief voor jezelf? Of ben jij je eigen criticus? Deze E-Handleiding helpt je om te begrijpen hoe jij bewust kan creëren en helpt je wensen te manifesteren.


E-Handleiding Intuïtie

€ 7,99

Heb jij achteraf vaak dat je denkt dat je naar jouw voorgevoel had moeten luisteren? Durf jij niet op jouw gevoel te vertrouwen? Krijg je niet meer het verschil helder tussen wat je denkt en wat je voelt? Wil jij ook keuzes gaan maken die goed voelen voor jou zodat jij makkelijker bij jouw innerlijke kompas kunt komen en je leert te vertrouwen op jezelf? Deze E-Handleiding helpt je jouw intuïtie te herkennen en erop te vertrouwen.


Ontstress Meditatie

€ 5,99

Direct rust, vertrouwen versterken, in het nu. Helemaal in deze tijd hebben we vaak last van stress. We zitten veel in ons hoofd en daarom voelen we ons vaak laag in ons energie. Om je op te laden, is het van belang om even uit je hoofd te gaan en in het nu. Deze meditatie helpt je daarbij.


Visualisatie Meditatie

€ 5,98

Creëren door te visualiseren. Inspiratie, inzichten & antwoorden. Gedachten hebben krachten. Als je bewust datgene waarvan jij droomt of wenst kan oproepen en de emoties daarvan kunt ervaren, helpt het om jouw wensen naar je toe te trekken. Deze visualisatie meditatie helpt je dit op te roepen.