Bundel E-Handleidingen slechts €19,99 
Vergroot jouw innerlijk geluk


Als jij deze drie gebieden: Intuïtie, Loslaten en Wet van Aantrekkingskracht gaat ontwikkelen, dan heb je alle tools in handen om het leven te creëren waar jij blij van wordt. Het werk gebeurt namelijk eerst van binnen, voordat het zich kan manifesteren in jouw leven. Je zult zien dat je daarmee jouw innerlijk geluk vergroot.

 

Deze actiebundel geeft je direct een boost op in jouw persoonlijke ontwikkeling op alle gebieden en je kunt direct aan de slag. Los kosten de e-handleidingen en E-Magazine €32 nu samen als bundel voor €19,99. Nu met als extra bonus een On Demand versie van de Webinar Jij Als Bron en het E-Magazine Loslaten.


De bundel bestaat uit

 

  • E-Handleiding Intuïtie leren luisteren naar jouw intuïtie en op deze informatie te vertrouwen. In 20 pagina's effectief beschreven met oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt.

 

  • E-Handleiding Loslaten leren hoe je kunt loslaten zodat je weet waar je moeten beginnen en hoe je dat zelf kunt gaan doen. Effectief beschreven 18 pagina's.

 

  • E-Handleiding Wet van Aantrekkingskracht weten hoe je bewust de juiste dingen die je wilt kan aantrekken (manifesteren) in jouw leven. Effectief in 22 pagina's waarna je direct zelf aan de slag kunt.

 

  • On Demand Webinar Jij Als Bron tijdens deze webinar krijg je alle basis principes uitgelegd. Bij de E-Handleiding krijg je exclusief de opnames van dit webinar als bonus, zodat het het in jouw eigen tempo kunt bekijken. Tijdens dit webinar krijg je ook de gelegenheid een super fijne meditatie te doen. 

 

  • E-Magazine Loslaten Top 15 Quotes Ik heb de top 15 quotes over loslaten voor je verzameld en mooie teksten erbij geschreven om je te triggeren. Dit e-Magazine Loslaten is bedoeld om jou inspiratie en steun te geven bij het loslaten.

Bestel nu!

De levertijd betreft 1 werkdag. Je ontvangt een e-mail met daarin een download link naar de E-Handleiding Bundel.