Over mij

Ik ben Claudia (1978) en ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling en het vinden van innerlijk geluk. Ik heb veel ervaring op het gebied van het begeleiden en motiveren van mensen om dichter bij zichzelf te komen. Iedereen, niemand uitgezonderd, heeft die wijsheid in zich, want "jij bent zelf de bron". Ik ben dan ook meer een personal motivator en spiegel, en het lijkt me mooi om jou daarin te ontmoeten.

 

Mijn ontdekkingen:

 

  • Ik kwam erachter dat ik hoog sensitief was en energie van anderen overnam. Het was soms moeilijk te onderscheiden wat van mij en wat van de ander was. Daardoor voelde het alsof ik geleefd werd en ik dus niet in balans was, wat resulteerde in vermoeidheid en stress. Door mijn persoonlijke ontwikkeling en wat ik daarin heb geleerd, raakte ik veel meer in balans. Ik heb daardoor meer innerlijke rust en kan jou dit ook helpen ontdekken;

 

  • Ik heb geleerd om vanuit mijn gevoel te leven en daarop te vertrouwen zodat ik minder hoef te piekeren en te twijfelen over mijn pad;

 

  • Door mijn sterke intuïtie doorzie ik snel dingen. Ik gebruik dit nu in het dagelijks leven, en bij de coaching sessies om mensen verder te helpen;  

 

  • Ik geloof dat gedachten kracht hebben en dat je daarmee jouw leven kan beïnvloeden. Alles bestaat uit energie en op het moment dat je in balans bent, zul je dat merken in je leven. Ik vertel je graag hoe het werkt.

 

Alles begon dus met bewustwording, en met mijn antwoorden in deze zoektocht kan ik jou misschien inspireren. 

 

Ik heb vanuit mijn ervaring en passies methodes ontwikkeld waarmee ik jou kan motiveren en begeleiden, zodat je daarmee zelf aan de slag kunt gaan. 

Het is fijn om de regie over je leven in handen te nemen, dat zorgt voor zelfvertrouwen, rust, geluksgevoel, betere communicatie en bovenal innerlijk geluk.

 

Momenteel ben ik aan het broeden op een nieuw aanbod waarbij ik weer met groepen kan werken. Hou de website in de gaten voor updates. Wie weet dat ik je in de toekomst mag ontmoeten.