Over mij

Ik ben Claudia (1978) en ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling en het vinden van innerlijk geluk. Ik heb mij o.a. gespecialiseerd in intuïtieve ontwikkeling, loslaten en de wet van aantrekkingskracht. Vanuit vorige functies heb ik veel ervaring op het gebied van het begeleiden en motiveren van mensen. Ik zie mezelf dan ook als personal motivator. Ik motiveer en begeleid jou het leven te kiezen die bijdraagt aan jouw innerlijke geluk. 

 

Lees hier de ervaringen van deelnemers. 

 

Mijn ontdekkingen:

 

  • Ik kwam erachter dat ik hoogsensitief ben en energie van anderen overnam. Het was soms moeilijk te onderscheiden wat van mij en wat van de ander was. Daardoor voelde het alsof ik geleefd werd en ik dus niet in balans was, wat resulteerde in vermoeidheid en stress. Door mijn persoonlijke ontwikkeling en wat ik daarin heb geleerd, raakte ik veel meer in balans. Ik heb daardoor veel meer innerlijke rust en kan dit jou ook leren;

 

  • Ik wist dat mijn intuïtie sterk is, maar kon daar niet altijd goed bij komen. Ik heb mij daarin ontwikkeld om vanuit mijn gevoel te leven en daar volledig op te kunnen vertrouwen zodat ik minder hoef te piekeren en te twijfelen over mijn pad. Ik kan jou dit ook leren;

 

  • Ik ben er achter gekomen dat ik zeer intuïtief ben en daardoor snel dingen zie en ik gebruik dit nu in het dagelijks leven en bij de meetings op de achtergrond om mensen verder te helpen;  

 

  • Ik geloof dat gedachten kracht hebben en dat je daarmee jouw leven kan maken hoe je wilt. Alles bestaat uit energie en op het moment dat je in balans bent, kan je daar bewust mee gaan sturen. Ik kan je leren hoe je dit kan doen, doordat ik zelf heb ervaren hoe je dit kan toepassen. 

 

Alles begon dus bij bewustwording en met mijn antwoorden in deze zoektocht kan ik jou ook helpen. Door mijn hoog sensitiviteit kan ik snel tot de kern komen en de obstakels herkennen die jij hebt bij het kiezen voor jouw innerlijk geluk.

 

Ik heb vanuit mijn ervaring robuuste methodes ontwikkeld vanuit mijn passie en ervaring in het ontwikkelen van programma's en ik ben opgeleid hoe volwassen leren. Hiermee ik jou kan motiveren en begeleiden zodat je daarmee aan de slag gaat.

 

Dit slaat erg aan bij deelnemers en ze kunnen het met behulp van de uitleg en oefeningen direct toepassen in hun leven. Je krijgt alles wat je nodig hebt om de regie over je leven te nemen. Dat zorgt voor zelfvertrouwen, rust, geluksgevoel, betere communicatie en bovenal innerlijk geluk.

 

Lees mijn visie