Masterclass Nieuwe Start - vrijdag 20 januari 2023

Heb jij behoefte aan een nieuwe start? Ben jij er klaar voor om even bij je leven stil te staan en opnieuw te kiezen? Dan is de Eendaagse Masterclass 'Nieuwe Start' voor jou!

 

Tijd voor jezelf

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Laten we samen gaan ontdekken wat belangrijke dingen zijn voor jou het komende jaar. We gaan reflecteren op waar je nu staat, je gaat bepalen wat jouw intenties zijn en hoe je die kunt waarmaken. Je krijgt deze dag ook handvatten hoe je met obstakels kunt omgaan en hoe je onzekerheden kan loslaten. We doen dit in een veilige setting met een kleine groep. Meld je dus op tijd aan, want VOL=VOL.

 

Investeer tijd in jezelf met deze dag, sta stil bij jouw verlangens en krijg alle tools om een persoonlijk plan te maken.

 

Kom je met z'n tweeën? 

Dan krijg je allebei €25 korting als jullie je tegelijkertijd inschrijven. Gebruik de kortingscode SAMEN23 en klik op toepassen, dan gaat de korting er vanaf als je 2 aanmeldingen doet!

Wat ga je doen?

Het is een dag waarin jij:

  • je gaat verbinden met jezelf
  • mooie gesprekken voert met gelijkgestemden
  • waardevolle oefeningen doet
  • helder krijgt wat je belangrijk vindt
  • praktische handvatten meekrijgt om de inzichten te implementeren in jouw leven


De dag begint om 09:00 en eindigt om 16:30.

Wat krijg je mee?

Na deze Eendaagse Masterclass weet je hoe jij dingen kunt aanpakken om meer aandacht te besteden aan de dingen die belangrijk voor je zijn dit jaar.

Locatie

De Masterclass wordt gegeven op een prachtige locatie in Woudenberg en is volledig verzorgd inclusief een heerlijke lunch. De ruimte is een omgebouwde boerderij, midden in de natuur en heeft een uniek uitzicht op de Hereford ossen.

Over mij - Claudia Jansen

Een aantal jaar geleden heb ik zelf een nieuwe start gemaakt door mijn professionele carrière in het bedrijfsleven in te ruilen voor het oprichten van Jij Als Bron, om mij volledig te richten op het motiveren en inspireren van mensen. Inmiddels heb ik veel prachtige mensen mogen ondersteunen door middel van workshops, ontwikkelingstrajecten en coaching. Al deze ervaringen neem ik mee om je te begeleiden in jouw nieuwe start. Lees hier mee over mij