Gun iedereen alles! Er is genoeg voor iedereen.

Het gebeurt maar al te vaak dat je vreemde reacties krijgt op jouw of iemand anders succes. Ik heb het zelf ook weleens meegemaakt. Je kent het wel: iemand krijgt een nieuwe relatie en is super gelukkig, krijgt een nieuwe goed betaalde baan, koopt een prachtig huis of gaat op een mooie droomreis. De omgeving heeft het soms lastig daarmee en als reactie daarop gaan ze negatieve commentaren geven.

Dit is meestal een reflectie van hun eigen gedachten. Wat ze niet beseffen is dat er oneindige mogelijkheden voor iedereen zijn. Het universum kent geen limieten. Het is maar net wat jezelf kunt ontvangen en hoe jij jezelf afstemt op dat wat je wilt. Besef dat goed.

 

Omdat de ander iets krijgt wat jij ook misschien zou willen laat je slechts inzien waar jij jezelf op moet gaan afstemmen.

 

Als jij iedereen alles gunt en blij bent voor dat wat de anderen krijgen, ga jij positievere signalen uitsturen. Daarmee vergroot je jouw eigen kansen om datgene te krijgen wat jij wilt. De snelheid waarop je het ontvangt hangt af van jouw eigen overtuigingen. Dit is een combinatie van je gevoel en gedachten die in overeenstemming moeten komen op dat wat je wilt bereiken.

 

Dus mijn tip is daarom: gun iedereen alles, vertrouw op je eigen kracht.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.