Bewust kiezen voor jouw innerlijk geluk 

 

Voel jij dat er veel meer in jou zit? Of lukt het je niet te ontdekken wat je echt graag wilt, ervaar je een innerlijke onrust? Of ben je op zoek naar een stuk acceptatie? Ik help je graag met inzicht en keuzes maken zodat jij een gelukkig leven kan leiden. Kom naar één van de meetings, ik richt mij volledig op jouw persoonlijk ontwikkeling.Nieuws!

 

Ik ga in de zomer stoppen met het aanbieden van de workshops. Deze zullen opgenomen worden, zodat je ze in je eigen tempo kunt doen. Ik zal wel nog doorgaan met de Webinar Loslaten.

 

Ik zal vanaf 2023 mij gaan richten op het geven van retraites en een jaarlijks Jij Als Bron Inspiratie Event. In het najaar meer nieuws hierover!


Hoe kan ik je nu helpen?


Wil jij kiezen voor jouw innerlijk geluk?

Kiezen voor jouw geluk is niet egoïstisch. Wanneer je inzicht krijgt in wie jij bent en wat goed is voor jou, krijg je een gelukkiger leven en kan je er ook beter en meer voor anderen zijn. Wil jij onderzoeken wie jij bent, wat jou gelukkig maakt en hoe de mening en het gedrag van anderen jouw oordeel en jouw geluk beïnvloeden? Ik help je met inzicht te krijgen zodat je keuzes kan maken waarmee jij jouw ideale leven kan creëren.


Innerlijk geluk - Jij Als Bron - Visie

Voelen, loslaten en creëren zijn de belangrijkste elementen om jouw innerlijk geluk te vergroten. Als je op deze drie elementen focust, kan jij alles wat jij wilt in het leven waarmaken. Wil je weten hoe? Lees meer over de Jij Als Bron - Visie.


Waarom voor mij kiezen?

 

Belangrijk voor innerlijk geluk is jezelf leren kennen en vanuit daar keuzes maakt die goed voor jou zijn. Dit is veelal geen onderdeel van onze opvoeding en krijg je al helemaal niet als vak op school. Ik heb mij daarom volledig gericht om deze lessen te verzamelen en aan te bieden, zodat je alsnog deze tools krijgt. Ik ben al jaren heel intensief bezig met persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van levenslessen die ik nodig heb om mijn eigen pad te volgen.

 

Door boeken, cursussen, podcasts, video's, trainingen en werken met mensen op dit gebied, ben ik expert geworden in bewust leven. Ik blijf mij continue ontwikkelen en neem alle inzichten mee in het werk wat ik doe. 

 

Door mijn hooggevoeligheid en ervaring kan ik snel tot de kern komen bij mensen en de obstakels herkennen die ze hebben bij het kiezen voor hun geluk.