Webinar Omgaan met Negativiteit van Anderen


On Demand, kijken wanneer je wilt

Prijs: €19,97



Recensie


Vrijer leven in jouw eigen kracht


Lange tijd leefde ik met iedereen mee en ondertussen liep ik zelf leeg. Ik ging sociale bijeenkomsten uit de weg en ging mij steeds meer isoleren, omdat de energie te heftig bij mij binnen kwam. Totdat ik ging begrijpen hoe het werkt en hoe ik met de prikkels en de negativiteit van anderen om kan gaan. Een wereld ging voor mij open en ik kan weer genieten van sociale contacten en veel beter omgaan met negativiteit. In deze webinar leg ik uit wat ik ontdekt heb, zodat ook jij vrijer kan leven vanuit je eigen energie. Dit is een online workshop die jij op jouw eigen tempo kan doen met opdrachten tussendoor. 

Deze webinar is speciaal voor jou als jij:

  • Last hebt van de negatieve energie van anderen
  • Je laat meesleuren in de emoties van anderen
  • Met negatieve gevoelens blijft rondlopen
  • Hoogsensitief bent en makkelijk emoties van anderen oppikt
  • Uitgeput raakt van de mensen om je heen

 

Tijdens deze On-Demand Webinar krijg je handvatten en oefeningen om hiermee om te gaan, zodat je beter in je eigen energie kan blijven en je niet meer door anderen laat beïnvloeden. Ook krijg je oplossingen hoe je kan reageren als met negativiteit van de ander wordt geconfronteerd.


Wat krijg je als je de webinar hebt besteld?

  • Direct onbeperkt toegang tot de link van de webinar (duur: ± 50 minuten zonder tijd voor het maken van de oefeningen)
  • Extra online materialen: werkblad van de oefening en achtergrond artikelen
  • Zelf aan de slag gaan in jouw eigen tempo met de oefeningen en vragen
  • Mogelijkheid om vragen te stellen naar aanleiding van de webinar

Bestel nu!

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.




Recensies Webinar Omgaan met Negativiteit van Anderen


"Interessant om te volgen. Je weet het allemaal wel, maar nu is het helder op een rijtje gezet. Dank!"

 

"Heb het webinar bekeken. Werk aan de winkel 😉 Heel veel bruikbare tips! Dankjewel."

 

"Ik heb het webinar gevolgd en vond het erg mooi en toepasbaar"

 

"Dank voor de fijne webinar over negatieve energie. Er gaat een nieuwe wereld voor me open. Heel fijn ook jouw hulp nog per mail en je bereidheid me verder te helpen oa door je tips en adviezen. Super!"

 

"Hey, erg leerzaam wat je allemaal zegt en ik heb weer huiswerk 😉"

 

"Dank voor de uitleg over omgaan met de negativiteit van anderen. Veel wist ik al wel. Het is aan de hand van voorbeelden makkelijker om tot bepaalde inzichten te komen"



Sneak Preview


Beschrijving

 

Kiezen voor jouw geluk betekent ook dat jij kiest om je niet meer te laten beïnvloeden door anderen en dat je met negatieve gedrag en de gevoelens van anderen kan omgaan.

 

Hoe makkelijk is het om de ‘schuld’ bij de ander te leggen wanneer iemand in jouw omgeving negatief is en jou meetrekt in dat gevoel? 

Wanneer jij stevig in je schoenen staat, in balans bent, hoef je helemaal geen ‘last’ te hebben van de negativiteit van die ander.

 

Tijdens deze webinar help ik je te begrijpen waarom de ander het negatieve gevoel bij jou opwekt en hoe je dat kan veranderen.

 

Door uitleg en oefeningen krijg je een goed beeld hoe je kan omgaan met de negativiteit van anderen, wat het over jou zegt en hoe je dat kunt doorbreken. 

 

Ik stel verschillende vragen en geef je opdrachten die ik je vraag te doen, het is dus niet alleen maar luisteren maar ook echt aan de slag gaan!

 

Na het kijken van deze webinar heb je ook de mogelijkheid om ons vragen te stellen en reacties van anderen te lezen die de webinar ook hebben gedaan.