Webinar Vitaliteit met Hoogsensitiviteit


On Demand, kijken wanneer je wilt

Prijs: €19,96
Hoogsensitiviteit is een kwaliteit


Neem jij het gevoel van anderen snel over? Vind je het moeilijk jouw eigen grenzen te bewaken? Voel je snel de sfeer als je in een ruimte bent? Reageer je sterk op geluiden, geuren en/of licht? Weet je snel wat een ander nodig heeft? Heb je de behoefte aan alleen zijn? Grote kans dat je hoogsensitief bent! Als je hoogsensitief (HSP) bent, is het heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar jouw lichaam en intuïtie. Als je bewust bent wat voor impact hoogsensitiviteit heeft op jouw leven, dan kan je leren hoe je er mee om moet gaan. Als je dat doet kun je hoogsensitief zien als een kracht. Deze On Demand Webinar geeft je handvatten om daarmee aan de slag te gaan.

 

Ik ben zelf hoogsensitief en ik kwam erachter doordat ik energie van anderen overnam. Het was soms moeilijk te onderscheiden wat van mij en wat van de ander was. Daardoor voelde het alsof ik geleefd werd en was ik dus niet in balans. Dit resulteerde in vermoeidheid en stress. Ik merkte dat toen ik mij ging verdiepen in HSP, het nog veel breder was en het nog meer impact had op mij dan ik dacht. Daardoor vielen voor mij heel veel puzzelstukjes in elkaar. Ik ben daarmee aan de slag gegaan met als resultaat dat ik veel meer in balans ben, energieker ben en ik meer innerlijke rust heb. Ik wil mijn kennis met jou delen. Ik heb alle relevante, praktische informatie voor je verzameld en ik heb dit zo compact mogelijk voor je samengesteld in dit webinar.

 

Deze webinar is speciaal voor jou als jij:

  • Weet of je het vermoeden hebt dat je hoogsensitief bent
  • Wilt weten hoe je van jouw hoogsensitiviteit een kracht kunt maken
  • Meer energie wilt ervaren in jouw leven
  • Bewust wilt worden van potentiële energievreters 
  • Wilt weten hoe jij je kan wapenen tegen te veel prikkels

 

Tijdens deze On-Demand Webinar krijg je handvatten en tips waarmee je kan gaan werken om van jouw hoogsensitiviteit jouw kracht te maken. Je krijgt praktische tips en veel voorbeelden hoe je dat kan aanpakken.


Wat krijg je als je de webinar hebt besteld?

  • Direct onbeperkt toegang tot de link van de webinar (duur: ±1 uur zonder tijd voor het maken van de oefeningen)
  • Zelf aan de slag gaan in jouw eigen tempo met oefeningen en vragen
  • Vragenlijst om te checken of je hoogsensitief bent
  • Mogelijkheid om vragen te stellen naar aanleiding van de webinar

Beschrijving

Veel mensen met hoogsensitiviteit hebben last van vermoeidheid. Doordat HSP’ers meer openstaan voor prikkels van buitenaf, ben je extra gevoelig voor onrust en stress. Het heeft veel impact op jouw leven doordat je continue veel intense prikkels te verwerken krijgt. De verwerking van prikkels kost veel tijd en energie.

 

Tijdens het webinar krijg je door uitleg en vragen om dit op jezelf te reflecteren een duidelijk beeld van wat hoogsensitiviteit is, wat grote energievreters zijn, wat voor impact het op jouw leven kan hebben en krijg je tips hoe jij je vitaliteit kunt vergroten.

 

Ik stel verschillende vragen en geef je opdrachten om te doen, het is dus niet alleen maar luisteren maar ook echt aan de slag gaan! 

 

Na het kijken van deze webinar heb je ook de mogelijkheid om mij vragen te stellen en reacties van anderen te lezen die de webinar ook hebben gedaan.


Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan?