Webinar Zelfvertrouwen Vergroten


On Demand, kijken wanneer je wilt

Prijs: €19,98Recensie: 
"Ik heb veel gehad aan deze webinar! Ik heb het al twee keer bekeken en direct kunnen toepassen! Claudia geeft tools om patronen te doorbreken en wat fijn is dat ik er steeds naar terug kan kijken om mezelf scherp te houden. Echt een aanrader!"


Jezelf accepteren en omarmen

Je bent vaak druk in de weer voor het werk, jouw gezin/familie of vrienden. Je blijft maar doorgaan en ondertussen daalt jouw energie naar een nulpunt. Er blijft maar weinig tijd over en het gevoel van onvrede neemt elke dag een beetje toe.
 
Vaak blijven de gedachten beperkt tot “Ik wil meer tijd voor mezelf” of “Het moet anders”. Wat we niet doen is verder onderzoeken wat dat precies is. Daar ligt nu net het probleem!

 

Ben je perfectionistisch, bang om de ander teleur te stellen, vaak aan het pleasen of heb je last van faalangst? Allemaal tekenen die wijzen naar een mate van onzekerheid.

 

Zelfvertrouwen betekent dat jij vertrouwt op jouw vaardigheden en beoordelingen en dat jij jezelf waardeert los van wat anderen daarvan vinden. Zelfvertrouwen is een belangrijk onderdeel van innerlijk geluk. Het geeft je de kracht om voor jezelf te kiezen, van jezelf te houden en vanuit vertrouwen keuzes te maken.

 

Deze webinar is speciaal voor jou als jij:

  • Steviger in jouw schoenen wilt staan
  • Een ander voorop stelt en moeilijk nee zegt
  • Minder onzeker over jezelf wilt voelen
  • Liefdevoller voor jezelf wilt zijn 
  • Het lastig vindt om zelf beslissingen te maken

 

Tijdens deze On-Demand Webinar krijg je handvatten en oefeningen waarmee je kan gaan werken aan jouw zelfvertrouwen om steviger in jouw schoenen te staan. Je krijgt praktische tips en veel voorbeelden hoe je dat kan aanpakken.Wat krijg je als je de webinar hebt besteld?

  • Direct onbeperkt toegang tot de link van de webinar (duur: ±1 uur zonder tijd voor het maken van de oefeningen)
  • Zelf aan de slag gaan in jouw eigen tempo met oefeningen en vragen
  • Mogelijkheid om vragen te stellen naar aanleiding van de webinar

Bestel nu!

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Recensie:

"Lieve Claudia, ik wil je bij deze ontzettend bedanken voor zoveel eye openers! Ik ben echt heel dankbaar dat ik je tegen ben gekomen. Ik worstel al zo lang met mezelf, en al die negatieve gedachten. Ik kan me niet anders herinneren dat ik daar mijn hele leven al last van heb en nu geloof ik gewoon dat er ook andere manieren zijn. Ik ben echt heel benieuwd hoe dit voor me gaat werken straks en in de toekomst, ik denk zelf alleen maar positief. Heel erg bedankt en tot horens! ;-)"


Beschrijving

Een leven vol zelfvertrouwen voelt ontzettend bevrijdend. Het helpt je zeker over jezelf te voelen en te geloven in jouw eigen kracht. Zelfvertrouwen is aan te leren, het is iets wat je kan ontwikkelen en daar helpt dit webinar je bij. Het helpt je om negatieve gedachten om te zetten, een positief zelfbeeld te ontwikkelen en de kracht om voor jezelf te kiezen.

 

Tijdens het webinar krijg je door uitleg en oefeningen een goed beeld waarom je een lager zelfvertrouwen hebt, hoe je dat kunt doorbreken en wat je kunt doen om het te vergoten.

 

Ik stel verschillende vragen en geef je opdrachten om te doen, het is dus niet alleen maar luisteren maar ook echt aan de slag gaan! Ik doe ook een fijne Affirmatie Meditatie met je tijdens de webinar.

 

Na het kijken van deze webinar heb je ook de mogelijkheid om mij vragen te stellen en reacties van anderen te lezen die de webinar ook hebben gedaan.


Ben je er klaar voor om jouw zelfvertrouwen te vergroten?