Workshop Loslaten Friesland


Tijd: 13:00-16:00Op uitnodiging van Caro inspirerend leven ben ik op 28 mei 2022 op locatie in Rotstergaast, Friesland met een speciaal aangepaste workshop.

 

Beschrijving


Kan je iets of iemand maar niet loslaten? Heb je verdriet of boosheid uit het verleden, waar je iedere keer weer mee zit of tegenaan loopt? Of belemmert het controle willen houden jou in jouw dagelijks leven? Of denk je vaak dat je niet goed genoeg bent? Hoe lekker zou het zijn als je er een streep onder zou kunnen zetten zodat je echt kan doorgaan?

 

Tijdens deze workshop gaan we het hebben over hoe je angsten, onverwerkte gevoelens, boosheid, overtuigingen en bv. verdriet kan loslaten. Hoe ontstaan blokkades en waarom is het zo moeilijk om los te laten? Ik geef je handvatten. Als je de basis principes toepast is het eigenlijk simpel.

 

Ook wisselen we tips uit om oud zeer een plek te geven en daarmee patronen te doorbreken zodat je vanuit jouw kern keuzes kan maken die bijdragen aan een gelukkiger leven.

 

Je gaat naar huis met jouw eigen reflecties, het gedicht over loslaten en jouw schrijfoefening. Hiermee kan je thuis verder aan de slag.

 

Wil jij een streep zetten onder het verleden, oude patronen doorbreken en oud zeer in de vorm van boosheid, verdriet of angst een plek geven? Dan ben je 28 mei van harte welkom en ga je naar huis met handvatten om er ook thuis mee aan de slag kunnen.

 

Wil jij dit ook? Meld je dan aan! 

 

Deze workshop wordt gegeven in de ‘Oude Dame’, de kapel in Rotstergaast. Het precieze adres volgt in de bevestigingsmail.