Workshop Intuïtie Friesland


Datum: zaterdag 14 maart 2020 (VOL)

Tijd: 13:00-16:00

Prijs: 42,50 euro inclusief hapje en drankjesOp uitnodiging van Caro inspirerend leven zijn we 14 Maart 2019 op locatie in Rotstergaast, Friesland met een speciaal aangepaste workshop.

 

Beschrijving

Heb jij achteraf vaak dat je denkt dat je naar jouw voorgevoel had moeten luisteren? Durf jij niet op jouw gevoel te vertrouwen? Krijg je niet meer het verschil helder tussen wat je denkt en wat je voelt?

 

Hoe zou je het vinden als je op jouw intuïtie zou kunnen vertrouwen? Dat je geen bevestiging meer nodig hebt van de ander, maar intuïtief weet hoe jij jouw koers moet varen? Dat je meer vanuit je gevoel kan leven en dat jij niet meer blijft malen met dezelfde gedachten.

 

Tijdens deze workshop helpen we je om meer naar je gevoel en jouw innerlijke stem te leren luisteren. Door de gesprekken met elkaar, krijg je een helder beeld over wat jouw intuïtie is, hoe goed je nu luistert naar jouw intuïtie, hoe belangrijk het is om je intuïtie te volgen en hoe je meer op jouw intuïtie kan leren vertrouwen.

 

Elke keer weer horen we dat deelnemers eigenlijk wel hun intuïtie denken te horen, maar niet erop durven te vertrouwen. We krijgen ook iedere keer weer terug dat de thema-avond ze bevestiging geeft om dat wel te doen en ze hebben een duidelijker beeld hoe ze dat kunnen doen.

 

Je gaat de deur uit met jouw eigen reflecties, je krijgt de tips mee en een mooi eigen geschreven gedicht om je te herinneren aan de lessen zodat je meer je hart kan volgen.

 

Wil jij dit ook? Meld je dan aan!

 

We geven deze workshop op uitnodiging in de ‘Oude Dame’, de kapel in Rotstergaast. Het precieze adres volgt in de bevestigingsmail.