Recensies

 

Ik vraag mijn klanten altijd actief om een recensie te schrijven zodat je een gevoel kan krijgen wat je uit de meetings, Quotes Boek, Webinars en E-Handleidingen kan halen. 


Laat een reactie achter!

 


Reactie plaatsen

Reacties

BARBARA
6 maanden geleden

mij vallen de korte berichten tegen via een andere informatie bron krijg ik
langere berichten.

Linda
een jaar geleden

Ik heb enorm veel aan de quotes die online komen elke dag! Ik blijf het wonderlijk vinden dat iemand in een paar woorden kan zeggen hoe ik me voel, en ‘aanvoelt’ wat ik nodig heb. Vooral ook omdat ze zo raak zijn qua timing. Het maakt dat ik telkens ook besef dat niet alleen ik een pittig proces doormaak momenteel, en dat ieder zijn eigen issues heeft.
Ik wens iedereen dan ook moed, kracht geduld, zelfliefde, lieve mensen en krachtige woorden toe!

Annick
2 jaar geleden

Mede dankzij de quotes, heb ik gelijk het nieuwe boekje besteld. Ik weet nu al dat het een ereplaatsje in mijn leven gaat krijgen, ook voor mijn dochter die eveneens hoogsensitief is. Veel dank. AfH

Ankie
2 jaar geleden

Inmiddels 2 online meeting gevolgd bij Claudia.
Wat een verhelderende leerzame avonden.
Ik geniet ook enorm van haar teksten die je steeds op insta tegenkomt, zulke waarheden!

Wie weet in de toekomst nog een individuele setting..

Claudia, enorm bedankt en wie weet tot een volgende meeting of live ontmoeting!

Christine
2 jaar geleden

Ik was opgelucht na mijn workshop " loslaten ". Ik voelde me enorm begrepen, kreeg ook tips aangereikt om mee aan de slag te gaan. Claudia luistert naar je verhaal, en leeft zich mee in. Ik ben me al bewuster, nu nog verder toepassen. En de raad die ze me gaf, neem ik ook van harte mee. De workshop met anderen, voelde helemaal niet vreemd aan. Mede omdat iedereen zijn " issue " heeft dat hij wil loslaten, voelde we heel wat begrip onderling. Zeker een aanrader om te doen. Bedankt Claudia voor deze workshop.

Hans
2 jaar geleden

Mooi en tevens moeilijk thema we krijgen allemaal wel eens te maken met loslaten. De workshop was enorm verrijkende ervaring met mooie inzichten waar je echt mee aan de slag kunt gaan. Mooi om elkaar te kunnen helpen door eigen ervaringen te delen, te luisteren en zo stappen te zetten. Dank Claudia voor je inspirerende en altijd enthousiate coaching.

Janine Jostmeijer
2 jaar geleden

De ongekunstelde en pure interactie tussen de deelnemers,Claudia en mezelf bracht weer nieuwe inzichten en inspiratie.Dank hiervoor.

Diana
2 jaar geleden

Bedankt voor de nieuwe inzichten die ik heb gekregen vanuit de workshop! Ik heb hierdoor echt het zetje gekregen wat ik nodig had. Heel erg blij mee!

Sarah
2 jaar geleden

Ik volg jij als bron al een tijdje .
De inspirerende teksten resoneren heel erg met wat ik op dat moment voel en nodig heb om te lezen.

Zonder iets te weten over de persoon achter deze teksten ging ik me aanmelden voor de workshop de wet van de aantrekkingskracht.

De kracht van zo'n online workshop is dat je ook andere gelijkenissen en verhalen van gelijkgestemden hoort.

Claudia is een heel warm,enthousiast en inspirerend persoon die me aanzet om ook daadwerkelijk met volle overtuiging verdere stappen te zetten in mijn proces.

Nogmaals Dankjewel Claudia

Pascalle
3 jaar geleden

Wat een fijne, inspirerende woorden en geïllustreerd met mooie sfeervolle foto’s.
Dit quotes boek voor kracht en troost voor nu en later.🤎Dank je wel Claudia!

Marianne
3 jaar geleden

Ik heb de 2 bestelde quotes boekjes. Binnen gekregen , en kado gegeven aan mijn 2 kinderen als symbool van in liefde loslaten. Ik vind ze erg mooi.
En ze kwamen precies op het juiste moment uit, om mij in dit proces te ondersteunen.
De quotes kwamen voor mij op social media ook precies op het juiste moment voorbij.
Bedankt.

Sheila
3 jaar geleden

Loslaten...das nog niet zo makkelijk. De afgelopen weken inzichten gekregen van Claudia en door de workshop/webinar. Kwartjes waar ik al lang naar zocht. Claudia is lief, begripvol en dit was zeker niet mijn laatste contact met jou als bron!!

Lianne
3 jaar geleden

Ik heb deelgenomen aan de workshop loslaten. Wat een geweldig vrouw is Claudia door de vinger op de juiste plek te kunnen leggen. Met haar tips ga ik aan de slag om liever voor mezelf te zijn, los te laten en meer in mezelf te gaan geloven.

Wendy Keekstra
3 jaar geleden

Claudia kwam op mijn pad, precies toen ik het nodig had. Ik had ongemerkt nog een aantal zaken op te lossen voordat ik mijn eigen pad kon bewandelen. Jij wist precies mijn knelpunten aan te stippen. Je ziet iemand echt hoe die is, wat voor energie deze bij zich draagt, en welke richting ze op moeten.
We zijn aan de slag gegaan met een 1 op 1 sessie, lief zijn voor jezelf. Tijdens deze sessies merkte ik dat je weet wat je doet. Wat iemand nodig heeft om het beste uit jezelf te halen. Je luistert, dient als een spiegel zodat de ander bewust wordt.
De opdrachten zijn helder en uitnodigend om aan jezelf te gaan werken.
Ik kan het iedereen aanraden!
En Claudia, heel erg bedankt

MC H
3 jaar geleden

Mooie ontmoeting met mooie mensen in een veilige setting. Claudia voelt de groep en individuen feilloos aan en weet iedereen in z'n kracht te zetten. Workshop intuïtie was een eye opener en absoluut de moeite waard, zeker als je je interne kompas een beetje kwijt bent. Ik ga zeker nog andere workshops volgen.

Valentina
3 jaar geleden

Ik bevond mij in een zeer zwarte periode in mijn leven maar dankzij deze webinars en workshops werd het gebied vreedzaam grijs om vervolgen op een pad omgeven door bloemen weer rond te kunnen wandelen.
Jij als Bron gaf mij de handvatten om te kunnen loslaten en het vertrouwen om mijn intuïtie te gaan volgen.
Dank je wel Claudia voor jouw inzichten, affirmaties en het wakker schudden van mijn eigen ik.

Ik heb weer vertrouwen in de toekomst.

Jolanda
3 jaar geleden

Tijdens 2 individuele coaching sessies ontzettend veel inzichten gekregen van Claudia. Wat een bijzondere vrouw met bijzondere intuïtieve gaven! Zij heeft mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling als persoon om keuzes te durven maken op mijn gevoel. Mijn verstand zat altijd in de weg en ik ervaar nu dat mijn gevoel juist is en dat mijn verstand ondersteunend is. Dankjewel Claudia voor deze levenslessen!

Erica
3 jaar geleden

Ik heb de workshop Wet van de aantrekking gedaan. Wat verhelderend, terwijl ik er al vaak mee bezig ben. Kreeg net dat zetje wat ik nodig had om de volgende stap te zetten in mijn proces. En fijn om met gelijkgestemde dit te doen en te leren van elkaar
Dank je wel
En Claudia, dat boek gaat er komen.

Joke
3 jaar geleden

De online workshop loslaten was voor mij een confronterende en leerrijke ervaring. Met de nodige individuele uitleg en aandacht van Claudia zal het mij lukken de theorie in de praktijk om te zetten.

Sheila
3 jaar geleden

Ik heb de workshop loslaten gedaan.
Super inspirerend en mooie tools om mee aan de slag te gaan. Echt een aanrader!

Natasja Veldman
3 jaar geleden

Ik heb vandaag de 3 e-magazines gelezen en opdrachten gedaan, echt heel mooi, veel geleerd en onderweg + net ook je webinar gezien van 21 april, samenvatting live zeg maar met nog wat extra voorbeelden. Echt heel fijn en leerzaam! Dank je, ik blijf je volgen met je mooie quotes op insta!

Marloes
3 jaar geleden

Onlangs de workshop wet van aantrekking gedaan online. Wat een fijne ervaring. Kleine groep en veel inzichten gekregen. Claudia heeft ons gedurende de workshop meegenomen in haar ervaringen en kennis.

Saskia
3 jaar geleden

De workshop De wet van aantrekkingskracht was voor mij een echte eye-opener. Ik voelde me echt gehoord en gezien en vond dat een heel bijzondere ervaring

Romy
3 jaar geleden

Ik heb de workshop '' lief zijn voor jezelf'' gevolgd. Hele fijne en duidelijke workshop met lieve mensen. Duidelijke uitleg en veel tips waar je iets mee kan. Ik ben erg dankbaar dat ik deze workshop heb gevolgd. Het heeft mij een andere kijk op bepaalde dingen gegeven.

Mijke
3 jaar geleden

De wet van aantrekkingskracht is een hele fijne workshop. Claudia geeft heel goed uitleg en er is veel persoonlijke aandacht! Zeer blij dat ik deze gevolgd heb. Binnenkort een andere van haar volgen, kijk er nu al naar uit!

Pascalle
3 jaar geleden

Na het volgen van de workshop ‘Loslaten’ heeft dit thema mij nog meer diepgang en bevestiging gegeven. Dit dankzij het oprechte inlevingsvermogen, het subtiel aanvoelen bij de ander en de mooie tips en handreikingen die Claudia heeft. Naast de theorie kan je meteen aan de slag met de praktische aanpak. Dank je wel Claudia! Ik kijk uit naar de volgende workshop ‘De wet van de aantrekkingskracht!’

Liesbeth van Maaren
3 jaar geleden

Claudia ontzettend bedankt voor je inzichten, je tips, je luisterend oor, je geduld, je kracht en motivatie. De cursus Lief zijn voor jezelf, was prachtig, leerzaam en helpt mij enorm. Elke dag denk ik er positief op terug. Als het even niet goed gaat, kan ik terugvallen op de adviezen uit de cursus. Echt een aanrader voor iedereen. Iedereen kan liever worden voor zichzelf en daardoor positiever naar zichzelf en de wereld kijken.

Ingrid
3 jaar geleden

Ik heb de workshop "wet van aantrekking" gevolgd. Echt fantastisch! Claudia bedankt voor het inzicht en bevestiging wat jij mij hebt gegeven.

Wilma
3 jaar geleden

Ik heb de workshop van de wet van de aantrekkingskracht gevolgd. Echt fantastisch! er was een super goede sfeer en Claudia was vriendelijk, duidelijk en toegankelijk. Ik heb neergezet dat ik een huis wilde en nu, 1 week later, is het inderdaad gelukt om een super mooi huis te kopen.

Roxanne
3 jaar geleden

Ik heb de workshop intuïtie gevolgd. Fijn dat het een kleine groep was. Claudia heeft mij op bepaalde momenten zo erg geraakt dat ik emotioneel werd en mijn tranen in bedwang moest houden. Op een gegeven moment zei ze dingen waardoor je zou denken dat ze me al persoonlijk kent. Het gekke is dat ze me nog niet eens 2 uur had gezien.

Marjolein
3 jaar geleden

IK heb de online workshop loslaten gevolgd
Heel leerzaam en veel aha-momenten

Dominique Werbrouck
3 jaar geleden

Ik heb de workshop ‘de wet van de aantrekkingskracht ‘ gevolgd . Was zeer intens, we zaten in ons groepje allemaal in dezelfde vibe. Heel bijzonder . Het gaf mij heel veel inzichten maar ook vooral innerlijke rust. Mooie PowerPoint en een meditatie die aan je ribben blijft plakken . Kortom een echte aanrader . Ik volg zeker nog een aantal workshops. Doe zo verder , Claudia , lieve dame .

Jannet
3 jaar geleden

Ik heb een webinar gekeken en gisteren de online workshop 'intuïtie' gedaan. Fijne groep deelnemers, persoonlijke aandacht en grote openheid. Claudia is heel puur en geeft inzichten en gerichte handreikingen die aansluiten bij eenieders proces. Het heeft mij goed gedaan en erg veel opgeleverd. ik kan het iedereen aanraden!

Sukran
3 jaar geleden

Ik heb de webinar intuïtie gevolgd. Ik vond het een hele fijne en behulpzame webinar. In deze webinar heb ik de juiste tools meegekregen om verder te leren luisteren naar mijn intuïtie. Ik ben blij dat ik deze webinar hebt gevolgd. Het was precies wat ik ervan hoopte te leren. Dankjewel!

Sylvana
3 jaar geleden

Ik heb de webinar loslaten gevolgd en ik vond het een hele bijzondere, confronterende, mooie workshop.
Claudia betrekt alle kandidaten erbij en laat iedereen om de beurt aan het woord.
Mooie oefeningen gedaan, die veel indruk op mij hebben gemaakt. M.n de meditatie was een mooie, waardevolle ervaring.
Claudia liet mij inzien dat ik eigenlijk al heel goed op weg was, maar gaf daarbij nog extra handvatten.
In het begin vond ik het best spannend maar voelde me al snel vertrouwd en iedereen was erg open.
Het delen met elkaar gaf steun en vertrouwen.

Dankjewel Claudia! Ga vooral door met de workshops en de mooie zinnen op instagram. Elke keer weer zijn de zinnetjes op instagram een “eye opener”

Dus niet twijfelen, maar gewoon doen en de workshop volgen ;)


Andere reacties via mail of social media:

 

“Ik heb zowel de avond als de groep als prettig ervaren. Het heeft inzicht verschaft en mijn blokkades waarvan ik mij niet bewust was opgeheven. Al met al ben ik een blijde tevreden cursist te noemen.”

 

“Ik was voor de eerste keer bij een thema avond en vond het heel erg leuk! Het heeft me nieuwe dingen geleerd en weer een duwtje in de juiste richting gegeven. Ik vond Claudia en de overige deelnemers hele leuke vrouwen. Een aanrader!!”

 

“Bedankt voor de heerlijke avond en de tools. Het was voor mij een geluksmomentje. Ik ga zeker verder in ontwikkeling samen met jou.”

 

“Bedankt voor de zeer inspirerende en fijne workshop. Zeer aan te bevelen en leerzaam.”

 

"Ik vond het echt weer een geweldige en waardevolle avond! Dank jullie wel! Jullie zijn super en ik geniet van de Posts op Insta"