Recensies

 

Ik vraag mijn klanten altijd actief om een recensie te schrijven zodat je een gevoel kan krijgen wat je uit de meetings en E-Handleidingen kan halen. Ik zie je graag ook een keer.


Bij ons geweest? Laat een reactie achter!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Marjolein
4 dagen geleden

IK heb de online workshop loslaten gevolgd
Heel leerzaam en veel aha-momenten

Dominique Werbrouck
5 dagen geleden

Ik heb de workshop ‘de wet van de aantrekkingskracht ‘ gevolgd . Was zeer intens, we zaten in ons groepje allemaal in dezelfde vibe. Heel bijzonder . Het gaf mij heel veel inzichten maar ook vooral innerlijke rust. Mooie PowerPoint en een meditatie die aan je ribben blijft plakken . Kortom een echte aanrader . Ik volg zeker nog een aantal workshops. Doe zo verder , Claudia , lieve dame .

Jannet
15 dagen geleden

Ik heb een webinar gekeken en gisteren de online workshop 'intuïtie' gedaan. Fijne groep deelnemers, persoonlijke aandacht en grote openheid. Claudia is heel puur en geeft inzichten en gerichte handreikingen die aansluiten bij eenieders proces. Het heeft mij goed gedaan en erg veel opgeleverd. ik kan het iedereen aanraden!

Sukran
15 dagen geleden

Ik heb de webinar intuïtie gevolgd. Ik vond het een hele fijne en behulpzame webinar. In deze webinar heb ik de juiste tools meegekregen om verder te leren luisteren naar mijn intuïtie. Ik ben blij dat ik deze webinar hebt gevolgd. Het was precies wat ik ervan hoopte te leren. Dankjewel!

Sylvana
een maand geleden

Ik heb de webinar loslaten gevolgd en ik vond het een hele bijzondere, confronterende, mooie workshop.
Claudia betrekt alle kandidaten erbij en laat iedereen om de beurt aan het woord.
Mooie oefeningen gedaan, die veel indruk op mij hebben gemaakt. M.n de meditatie was een mooie, waardevolle ervaring.
Claudia liet mij inzien dat ik eigenlijk al heel goed op weg was, maar gaf daarbij nog extra handvatten.
In het begin vond ik het best spannend maar voelde me al snel vertrouwd en iedereen was erg open.
Het delen met elkaar gaf steun en vertrouwen.

Dankjewel Claudia! Ga vooral door met de workshops en de mooie zinnen op instagram. Elke keer weer zijn de zinnetjes op instagram een “eye opener”

Dus niet twijfelen, maar gewoon doen en de workshop volgen ;)

Ilona
een maand geleden

Ik heb de workshop Loslaten gevolgd in de hoop handvatten te krijgen om verder te kunnen komen. Claudia pikt bij elke deelnemer feilloos je pijnpunt eruit en geeft ieder ook individueel advies om juist daar de focus op te leggen. Zeer waardevol! Nogmaals dank Claudia!

Leen
een maand geleden

Ik heb ondertussen 2 workshops gevolgd; 'intuïtie en wet vd aantrekkingskracht". Beiden zijn zeer waardevol en leerrijk, ze gaven mij veel inzicht en ook veel mildheid voor mezelf en voor wat ik voel. Langzaam aan leer ik die gevoelens te ontvangen zonder oordeel. Terug leren voelen en uit je hoofd komen zijn voor mij heel belangrijke pijlers geworden. Het werken in kleine groepjes vind ik een meerwaarde, iedereen komt voldoende aan bod en je leert ook van elkaar.
Claudia leidt alles in goeie banen en voelt je ook heel goed aan, haar feedback is zeer waardevol en verhelderend, het bracht mij al enkele "Aha momenten"op!
Ik houd ook erg van de duidelijkheid in de mailtjes, hoe we digitaal afspreken, wat je kan verwachten enz...
Top!

Daisy
een maand geleden

Online workshop ‘intuïtie’ gedaan.Heel erg fijn.Ik vond het eerst best spannend.Wist niet goed wat ik kon verwachten maar voelde meteen goed.Ik zat in een klein fijn groepje.De meditatie vond ik heel bijzonder.Claudia geeft je goede tips waar je mee aan de slag kan.En ze voelt veel aan.Een echte aanrader dus!

Yolanda
2 maanden geleden

On line de workshop "Loslaten" gedaan. Zeer de moeite waard en heb er nu al baat bij.
Een aanrader voor iedereen die al veel geprobeerd heeft en nog niet is waar ie wezen wil.. 💖

Mariëlle
2 maanden geleden

De workshop 'Intuïtie' en 'Wet van Aantrekkingskracht' digitaal gevolgd.
Ik begon met 'Intuïtie' om te leren hoe ik bij mijn gevoel kon komen en blijven, zonder dat het verstand direct de overhand neemt. Dit was zeer zinvol. Claudia helpt je op een zeer prettige en persoonlijke manier hierbij. De pantoum heeft ook wel eye-openers gegeven. Heel waardevol om te doen.
De week erna 'Wet van Aantrekkingskracht' gevolgd, waar een diepliggend verlangen naar boven kwam wat mij in eerste instantie angstig maakte. Maar door de sessie met de hulp van Claudia durf ik dit verlangen nu vol energie waar te maken.
Ik ben op de site nog een beetje aan het rondkijken wat ik nog meer van je kan leren. Dank je wel in ieder geval voor deze 2 waardevolle workshops.

Theo Laermans
3 maanden geleden

De wet van aantrekkingskracht...
Wat een woord 🤔
Had er eigenlijk nooit zo bij stil gestaan.
Wanneer ik de e-handleiding had gelezen, die zo professioneel is opgesteld, heb ik besloten om deel te nemen aan de workshop.
En wat een ervaring, geweldig ...
Opnieuw die professionaliteit, de voorbereiding via mail, filmpje om te bekijken, paar vraagjes als voorbereiding.
Helemaal af...
De workshop zelf is zo verreikend in allerlei opzichten, inzicht, verduidelijking, tips en echte begeleiding.
En dit alles op een zo gemakkelijke eenvoudige manier.
Claudia slaagt er ook in om antwoorden en inzicht te geven op dingen die niet gezegd zijn, waardoor er ineens een sluier wegvalt, en veel klaar wordt.
Heer bijzonder, dank je wel 😊
De bijbehorende meditatie is heel eenvoudig maar zo krachtig, de energie in mij werd zo groot ...
Mooie ervaring 🙏
De workshop is echt een aanrader, ook al beseffen we het niet altijd.
Het brengt zoveel bij, door het inzicht, de praktische nuttige tips van Claudia, het volledige plaatje.
Je weet wat te doen op het einde...😊

Jolanda
3 maanden geleden

Ik heb de online workshop Intuïtie gevolgd en was blij verrast. Ik heb goede handvaten gekregen om er nog meer mee aan de slag te gaan. Dankjewel Claudia, je bent een topper en zelf heel intuïtief.

Jolanda
4 maanden geleden

De workshop "loslaten" gevolgd. Een eyeopener voor mij. Ik raad het iedereen aan. Veel wist ik al wel, theoretisch, maar in de praktijk lukte het mij niet. Nu wel! Dank je wel!

Ellen
4 maanden geleden

Vanmorgen spontaan het “gratis” webinar Jij als bron gevolgd.
Heel helder en duidelijk uitgelegd, voelde heel vertrouwd voor mij. Ik heb mij direct aangemeld voor de Workshop, de wet van de aantrekkingskracht.
Dank je wel Claudia, Dit had ik even nodig.🙏

Anne Meike
4 maanden geleden

De online workshop 'Wet van aantrekkingskracht' heb ik als enorm fijn ervaren. Een avond in connectie met mijn hartewens en met als gevolg een mooie powerboost. Met goede vertrouwen, door deze avond en hoofdzakelijk de empowerment van Claudia, ben ik met mijn project bezig. Tot gauw, zeker weten!

Dana
4 maanden geleden

Ik heb alle 3 de workshops gedaan. De workshops openden keer op keer m’n ogen. Claudia zet je aan denken, maar vooral ook aan het voelen. Ik voelde me zeer op m’n gemak. Het voelde bij iedere workshop als een veilige omgeving waarin er naar je persoonlijke ervaringen wordt geluisterd. De eigen ervaringen worden meegenomen, zodat het geen algemene workshop is, maar je meteen met eigen gevoelens/gedachten aan de slag kunt met wat voor jou van toepassing is.
Bedankt voor de mooie inzichten!

Ineke Adriaansz
4 maanden geleden

Gisteravond heb ik de online workshop loslaten gevolgd. Wat een prettige en veilige sfeer was er en wat heb ik mooie dingen meegekregen om mee aan de slag te gaan! Ik voel mij een flink stuk lichter, heel dank je wel Claudia, knap dat je deze veiligheid kan geven op zoiets ‘kouds ‘ als internet!

AvD
5 maanden geleden

De training Lief zijn voor je zelf vond ik heel erg fijn. Je krijgt handvatten aangeraakt om dingen aan te pakken ,waar je vast loopt . Het is tevens fijn dat je ervaringen kunt delen met de andere mensen uit de groep. Veel geleerd!

Gabriële
6 maanden geleden

Gisteravond de online workshop Intuïtie mogen volgen. Het was een zeer leerzame en mooie avond. We waren met een fijn klein clubje en ondanks dat het eerst onwennig is om dit online te doen, wendde het snel en heerste er een rustig en vertrouwd gevoel. Iedereen kwam goed aan bod en de oefeningen gaven echt inzicht en voor mij bevestiging. Claudia geeft de workshop op een rustige manier en geeft duidelijke voorbeelden.
Ik volg Jij als Bron op Instagram en blijf dit zeker doen en wie weet op een later moment met een mooi thema, ga ik zeker weer eens een workshop volgen.

Mascha van Velzen
6 maanden geleden

In het voorjaar de workshops Intuïtie, Loslaten en Wet van de Aantrekkingskracht gevolgd bij Claudia. Iedere avond vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Daarom ook de cursus (3 avonden) Lief zijn voor Jezelf gevolgd. Wat een kadootje voor mezelf was dit! Deze cursus geeft weer meer verdieping en gaat naar je kern, zonder zweverig te zijn. Ze geeft je tools om je rode draden in je leven te ontknopen. Claudia verweeft de benodigde theorie tussen de opdrachten door op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Elke cursist krijgt de volle aandacht, uitleg, reflectie, aanmoediging die die persoon nodig heeft om verder te kunnen groeien en ontdekken. Claudia doet dat op een heel prettige manier, alles mag er zijn. Ze is heel sensitief en begripvol, heeft overal een verklaring of uitleg voor, wat heel geruststellend werkt. Doordat je met 4 personen in een cursus zit, leer je ook van de anderen. Een echte aanrader (maakt niet uit welke cursus of workshop, altijd goed)!

Anneke
6 maanden geleden

De afgelopen drie weken heb ik de cursus ‘Lief Zijn voor Jezelf’ gevolgd. Wat een mooie, waardevolle ervaring! Claudia reikt allerlei tools aan, maar is ook een fijngevoelig mens, en kan daardoor heel goed bij ieders pad aansluiten. Soms zijn de adviezen praktisch, en soms dieper waardoor eén opmerking iets openbreekt en verheldert...raakt, resoneert. Zij doet dat op een hele integere manier! Blij dat ik heb deelgenomen!

Sandra
6 maanden geleden

Ik heb alle drie de workshops van Claudia gevolgd en ben er heel enthousiast over. Claudia verweeft ieder zijn verhaal in de workshop. De meditatie en de oefeningen hebben mij veel Inzichten opgeleverd. Ik raad een ieder Claudia aan. Volg een workshop of een ontwikkelingstraject van haar. Het levert je zeker nieuwe inzichten op.

Jolanda
6 maanden geleden

Gisteravond de workshop Loslaten gedaan. Wat een fijne avond was het. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je verhaal. Veel overeenkomsten met de andere deelnemer. Dat was ook prettig. Je wordt in je waarde gelaten en je wordt met respect behandeld. Inzichten gekregen die ik zeker ga gebruiken in de toekomst. Fijne meditatie gedaan. Kortom een aanrader.

Lydia
6 maanden geleden

Ik heb de workshop loslaten gevolgd en dit vond ik een hele waardevolle avond. Ik heb er veel inzichten en steun aan gehad. Dankjewel.

Remco Visser
6 maanden geleden

Ik vond de workshop geen meerwaarde hebben op de handleiding die ik al eerder had besteld en gelezen.
Ik vond dat er weinig tijd/aandacht was voor de deelnemers.
Uiteindelijk bleek de workshop meer de focus te leggen op het verkopen van de andere workshops.
Afronding werd ook wat haastig afgerond.
Jammer vind ik dit omdat de inhoud van de handleiding verder heel fijn en goed is.

Claudia - Jij Als Bron
6 maanden geleden

Bedankt voor jouw feedback en wat jammer dat je het zo ervaren hebt. Ik zal persoonlijk contact met je opnemen om het te bespreken.

Inge
7 maanden geleden

Bedankt Claudia voor je liefdevolle reactie op mijn vraag. Ik kon er echt wat mee.

Rianne
7 maanden geleden

Vorige week de workshop de wet van de aantrekkingskracht gevolgd. De workshop was heel persoonlijk, praktisch en leerzaam. Veel dingen die me raakten en waarbij het kwartje ineens viel door de duidelijke uitleg van Claudia!

Ranoe
8 maanden geleden

Hoi Claudia, ik heb je handleiding gekocht over de wet van aantrekkingskracht. Het was een bevestiging op aantal die die ik al wist. Maar zeker ook nieuwe dingen geleerd. Bedankt voor het delen van kennis. Het heeft me nieuwsgierig gemaakt en hopelijk helpt het mij verder in mijn persoonlijke ontwikkeling. Groetjes, Ranoe

Lynn den otter
8 maanden geleden

Dank voor de fijne webinar over negatieve energie. Er gaat een nieuwe wereld voor me open. Heel fijn ook jouw hulp nog per mail en je bereidheid me verder te helpen oa door je tips en adviezen. Super!

Kim
8 maanden geleden

E-handleiding en Webinar van ‘Jij als Bron’ en ‘loslaten’ gelezen en meegemaakt. Onwijs veel duidelijkheid en handvaten gekregen. Het gaf mij een bepaalde bevestiging met datgene waar ik al mee aan het werk was. Een bevestiging dat ik met het juiste bezig was, dat was zeer fijn!

Wendy
8 maanden geleden

Ik heb echt wat gehad aan de online workshop Loslaten! Nieuwe inzichten, fijne dingen om zelf mee verder te kunnen gaan en echte eye-openers. Er is een hoop onrust bij me weggenomen sinds de workshop waardoor ik verder kan. Zo fijn! Echt een aanrader.

Saskia
9 maanden geleden

Na mijn 2e deelname aan deze keer, de thema avond "loslaten", ben ik wederom verbaasd over hoe ontspannen en opgelucht ik mij voel. Komt het door een stuk herkenning? Zeker! Komt het door het delen van ervaringen? Zeker! Er gaat zelfs via de webinar methode zoveel door de lucht dat het zowat magisch te noemen valt. Ik ben echt heel enthousiast! Bedankt Claudia en Annemieke voor het delen van jullie kennis en tools, ik zal hier veel aan hebben en mee gaan oefenen. Dank jullie wel!♥

Reina
9 maanden geleden

Gisteravond meegedaan aan de webinar Intuïtie. Dit was een zeer leerzame avond. Vandaag heb ik er al veel profijt van gehad. Ik ben enthousiast over jullie. Ik ga zeker de andere webinars ook nog bij jullie volgen. Dank jullie wel!

Anna Eysermans
10 maanden geleden

Dankjewel voor de gratis webinar Energie als bron. Het deed deugd om eens mijn eigen energie te voelen tijdens de meditatie. Ik voelde me gelijk veel minder moe. Ook de workshop Leren omgaan met de negativiteit van anderen vond ik heel leerrijk. Graag tot de volgende! Liefs, Anna

Liane Dingjan
10 maanden geleden

Vanmorgen een persoonlijke coaching gehad van Annemieke en Claudia en ik vond het super prettig. Ze hadden zich goed voorbereid naar aanleiding van mijn hulpvraag en heel veel van hun geleerd en andere inzichten gekregen.ik vond het wonderbaarlijk hoe goed ze mij voelen! Na de coaching kreeg ik een soort van brief over wie ik ben en wat zij voelen en dat raakte mij diep. Ik zou Claudia en Annemieke bij iedereen aanraden die aan persoonlijke ontwikkeling wilt doen!!😘Liane


Andere reacties via mail of social media:

 

“Ik heb zowel de avond als de groep als prettig ervaren. Het heeft inzicht verschaft en mijn blokkades waarvan ik mij niet bewust was opgeheven. Al met al ben ik een blijde tevreden cursist te noemen.”

 

“Ik was voor de eerste keer bij een thema avond en vond het heel erg leuk! Het heeft me nieuwe dingen geleerd en weer een duwtje in de juiste richting gegeven. Ik vond Claudia en de overige deelnemers hele leuke vrouwen. Een aanrader!!”

 

“Bedankt voor de heerlijke avond en de tools. Het was voor mij een geluksmomentje. Ik ga zeker verder in ontwikkeling samen met jou.”

 

“Bedankt voor de zeer inspirerende en fijne workshop. Zeer aan te bevelen en leerzaam.”

 

"Ik vond het echt weer een geweldige en waardevolle avond! Dank jullie wel! Jullie zijn super en ik geniet van de Posts op Insta"