Recensies

 

Ik vraag onze klanten altijd actief om een recensie te schrijven zodat je een gevoel kan krijgen wat je uit de meetings en E-Handleidingen kan halen. Ik zie je graag ook een keer.

Voorheen deed ik alle meetings met Annewieke van Energie Als Bron, maar we hebben besloten om ieder op ons eigen werk te focussen. 


Bij ons geweest? Laat een reactie achter!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia
een maand geleden

Na mijn 2e deelname aan deze keer, de thema avond "loslaten", ben ik wederom verbaasd over hoe ontspannen en opgelucht ik mij voel. Komt het door een stuk herkenning? Zeker! Komt het door het delen van ervaringen? Zeker! Er gaat zelfs via de webinar methode zoveel door de lucht dat het zowat magisch te noemen valt. Ik ben echt heel enthousiast! Bedankt Claudia en Annemieke voor het delen van jullie kennis en tools, ik zal hier veel aan hebben en mee gaan oefenen. Dank jullie wel!♥

Reina
een maand geleden

Gisteravond meegedaan aan de webinar Intuïtie. Dit was een zeer leerzame avond. Vandaag heb ik er al veel profijt van gehad. Ik ben enthousiast over jullie. Ik ga zeker de andere webinars ook nog bij jullie volgen. Dank jullie wel!

Anna Eysermans
een maand geleden

Dankjewel voor de gratis webinar Energie als bron. Het deed deugd om eens mijn eigen energie te voelen tijdens de meditatie. Ik voelde me gelijk veel minder moe. Ook de workshop Leren omgaan met de negativiteit van anderen vond ik heel leerrijk. Graag tot de volgende! Liefs, Anna

Liane Dingjan
een maand geleden

Vanmorgen een persoonlijke coaching gehad van Annemieke en Claudia en ik vond het super prettig. Ze hadden zich goed voorbereid naar aanleiding van mijn hulpvraag en heel veel van hun geleerd en andere inzichten gekregen.ik vond het wonderbaarlijk hoe goed ze mij voelen! Na de coaching kreeg ik een soort van brief over wie ik ben en wat zij voelen en dat raakte mij diep. Ik zou Claudia en Annemieke bij iedereen aanraden die aan persoonlijke ontwikkeling wilt doen!!😘Liane

Marjolein
2 maanden geleden

Een hele fijne thema avond gevolgd ! Voelde goed en vertrouwd . Heel fijn om naar te luisteren, en het heeft me goed positive energie gegeven !

Annelies
2 maanden geleden

Afgelopen weken heb ik 2 thema-avonden gevolgd bij Claudia en Annewieke: "Omgaan met Negativiteit" en "Intuitie". Beiden hele zinvolle, interessante en leuke avonden! Het fijne van alle onderwerpen is dat ze in elkaar overlopen, dus mocht je net als ik meerdere avonden volgen, merk je dat het elkaar versterkt. Maar dat is geen noodzaak, als je 1 thema volgt is het ook al heel leerzaam.
De sfeer is gezellig, Claudia en Annewieke zijn betrokken en geven elke deelnemer persoonlijke aandacht. En de theorie wordt op een behapbare manier uitgelegd, afgewisseld met oefeningen en een meditatie.
Ik heb echt het gevoel dat het kwartje begint te vallen en dat al na 2 webinars. Zeker een aanrader dus!

Randy Rhemrev
2 maanden geleden

ik vond het zeer waardevol wat ik heb meegekregen en ben zeer tevreden met het aangebodene. Ik vond het contact ook zeer prettig en gaf mij een vertrouwd gevoel. Chapeau dames. Tot zeker snel weer.

Nele
2 maanden geleden

Ik kon helaas niet bij de thema-avond 'Omgaan met Negativiteit' zijn, Claudia en Annewieke gaven me de kans dit als webinar te volgen. Ontzettend leerrijk en zeker als webinar zeer laagdrempelig om op je eigen tempo af te werken en even in jezelf te keren. Fijne dames met kennis van zaken, enthousiast en duidelijk gepresenteerd met voldoende aandacht voor oefeningen, meditatie,... Zeker voor herhaling vatbaar!

Eline van der Ploeg
3 maanden geleden

Een tijdje terug heb ik de training "Leven in Balans" bijgewoond van Claudia en Annewieke en ik kan deze training een ieder aanraden die meer verdieping in zichzelf zoekt en spiritueel verder wil groeien.
Annewieke en Claudia zijn 2 oprecht eerlijke en lieve vrouwen die goed op elkaar zijn ingespeeld en je helpen bij 'het weer opnieuw leren voelen' en oude gedachten-patronen leren te doorbreken d.m.v. leuke en interessante oefeningen.
Er is veel aandacht voor iedere deelnemer en de sfeer is erg aangenaam.

Ik heb deze training met een lach en een traan gevolgd en ben weer tot nieuwe en mooie inzichten gekomen die ik goed kan toepassen in mijn dagelijkse leven.
Dat je jezelf bijv. de ruimte mag geven om weer even terug te gaan naar je eigen gevoel ( wat er dan op dat moment ook aan de hand is) en dat je.....door dat gevoel volledig te accepteren.....je bepaalde dingen weer kan gaan loslaten.
De E-handleiding 'loslaten' is ook zeker een mooie aanvulling en een fijn naslagwerk.

Dank jullie wel lieve Annewieke en Claudia voor deze bijzondere ervaring.

Liane Dingjan
4 maanden geleden

Ik heb de workshop loslaten gedaan en vond het super fijn in een klein groepje en veel geleerd . Ik voelde me daar gelijk thuis en Claudia en Annewieke zijn mooie mensen en maken er een bijzondere avond van!!

Iris
4 maanden geleden

Lieve Claudia en Annewieke, heel erg bedankt voor de super inspirerende en mooie avond gisteren bij de 'Loslaten'. Ik ben echt tot nieuwe inzichten gekomen! Om het ook te delen geeft ook inzicht waar jezelf staat en dat we allemaal dezelfde gevoelens hebben en eigenlijk dezelfde gevoelens hebben en dingen waar we tegen aanlopen maar ieder een andere uitdaging heeft in zijn/haar leven! Heel sterk wat jullie per persoon kon meegeven om mee aan de slag te gaan! Het was indrukwekkend en heel sterk dat wat er gezegd werd! Ik ben echt weer een paar stappen voorruit gegaan in mijn proces en dit gun ik iedereen! Jullie energie is prachtig samen en voelbaar! Dankjewel voor deze mooie vruchtbare avond! Liefs en kus Iris

Annelies
5 maanden geleden

Onlangs heb ik de training Leven in Balans gevolgd bij Claudia & Annewieke.Een training waarin theorie wordt behandeld en waarin tijd is voor momenten van bezinning, wat (soms nieuwe), waardevolle inzichten geeft.De combinatie van theorie, tijd voor het delen van ervaringen en vervolgens aan de slag met het doorbreken van jouw patroon in een eigen situatie vond ik een hele mooie invulling van de dag. Claudia en Annewieke zijn heerlijk op elkaar ingespeeld, weten steeds weer die positieve twist te geven aan gedachten en belemmerende overtuigingen, wat helpt om anders/positiever naar situaties te kijken om er zo ook anders mee om te kunnen gaan. Hun lichte energie werkt aanstekelijk, ik word er heel blij van!

Iris
5 maanden geleden

Lieve Claudia en Annewieke,
Wat een geweldige samenwerking hebben jullie! Heel scherp en de aandacht die jullie geven aan de gene die er die avond zijn is echt heel hartverwarmend en als een warm bad. Heel erg bedankt voor de extra inzicht maar ook zeker voor mij een confrontatie in positieve zin! Inzicht! Dat is was het mij gebracht heeft! Bedankt! ook voor de gastvrijheid! en de goede zorgen!

Paola
5 maanden geleden

Lieve Dames,

Bedankt voor de leerzame avond. Relaxte sfeer, kleine groep waardoor iedereen aandacht kreeg. Weer wat wijzer geworden en bevestiging gekregen van wat ik al wist. Het was een hele fijne avond.
Bedankt en tot ziens!!!

Lotte
5 maanden geleden

Lieve Claudia en Annewieke,
Ik ben naar de avond Intuitie geweest gister avond en ik heb het ervaren als heel fijn en mooi! Mijn intuïtie is goed ontwikkeld vind ik zelf maar ik kwam er tijdens deze avond achter dat dat niet op alle vlakke zo is er vielen echt nieuwe kwartjes waar ik veel aan ga hebben in dit leven. Hartelijk bedankt en voor andere het is echt een aanrader mooi cadeautje aan jezelf!!!!

Miranda
6 maanden geleden

Inspirerende dames,

Wat een mooi nieuw project hebben jullie neergezet: De gids over het loslaten.

Jullie slaan gelijk de spijker op zijn kop. Het is duidelijk, het zet je aan het denken door de vragen die gesteld worden en je kunt er meteen mee aan de slag! Het is informatief en er staan bruikbare tips in.

Dank jullie wel voor deze mooie gids om te leren het verleden los te laten (te helen) en meer te kunnen gaan leven in het nu!

Bedankt Annewieke en Claudia, ga zo door!!

Laura
7 maanden geleden

Vorige week ben ik samen met een vriend naar een intuïtieavond geweest bij jullie. Dit was een bijzondere ervaring waar wij allebei veel antwoorden gekregen hebben op onze vragen. We hebben gezien en geleerd hoe belangrijk het eigenlijk is om naar je innerlijke stem te luisteren. Nadat de avond eigenlijk afgelopen was hebben we zelfs nog een halfuur nagepraat. De dames namen de tijd voor ons en dat was fijn! :)

Marije Roozendaal
7 maanden geleden

Ik was bij de thema avond over intuïtie. Prachtige avond, met een meditatie en schrijf opdracht. Bijzonder om te ervaren dat je met je onderbewustzijn een gedicht hebt geschreven. Bedankt!

Renata
8 maanden geleden

Lieve dames, dank voor de mooie workshop "Loslaten". Het was een prachtige setting. Er was ruimte voor verdieping en reflectie. Deze workshop zet je tot nadenken hoe je meer naar je gevoel mag luisteren. Je innerlijke stem weet het antwoord altijd, als je maar goed luistert. het loslaten kan beginnen. Nogmaals veel dank, Claudia en Annewieke!

Marieke Mol
8 maanden geleden

Ik ben bij een thema avond Intuïtie geweest, 2 weken geleden. Door afzeggingen van andere deelnemers was ik de enige en eigenlijk was het (misschien wel daardoor) ontzettend fijn. We hebben echt ingezoomd op mijn vragen en ik ging weg met mooie nieuwe inzichten en ideeën over hoe ik mijn intuïtie kan gebruiken en vooral hoe ik erop leer VERTROUWEN! Het was een heel bijzondere avond, ik kan zeker weer verder met wat ik heb geleerd. Bedankt Annewieke en Claudia!

Marlon
9 maanden geleden

Mooie nieuwe inzichten opgedaan tijdens de indrukwekkende bijeenkomst “Loslaten“ 24 sept. jl. door Claudia en Annewieke.

Het is de hartelijke begroeting bij binnenkomst en ook de warme huiselijke sfeer, welke Claudia en Annewieke gecreëerd hebben voor de thema avond, waardoor je jezelf meteen thuis voelt.
Dit warme onthaal heeft gelijk de ongedwongen sfeer geschapen welke als een rode draad door de avond heen liep.
Het managen van de avond werd op een vriendelijke en geduldige manier gedaan waarbij een ieder aan de beurt kwam om zijn of haar aandachtspunt te belichten. Door hun levenservaring en mensenkennis coachen Claudia en Annewieke op een zelf-ontwikkelings-gerichte manier. Het voorbeeld dat steeds voorbij kwam is de rotonde waar je maar steeds rondjes op blijft draaien totdat je zelf de keuze maakt om af te slaan.
Mooi vond ik het dat de antwoorden welke Claudia gaf op mijn vragen mij zaken vanuit een andere invalshoek lieten zien. Annewieke heeft een mooie heldere stem welke tijdens de meditatie een zeer rustgevend effect op mij heeft gehad.
De avond heeft mij nieuwe inzichten gebracht. Een goede keus is het geweest om deze avond bij te wonen. Zeker een aanrader!
Dames bedankt en wellicht tot de volgende keer bij een volgende sessie.
Groet M.

Peggy
een jaar geleden

Ik mocht de workshop “van dromen naar realiteit” bijwonen. Wat was het leuk en inspirerend. Ook al heb ik al wat workshops en seminars gevolgd, het was alsnog een goede aanvulling! De groep was leuk en divers. Door met iedereen een oefening te doen krijg je te maken met verschillende inzichten en dat is erg leerzaam. Claudia en Annewieke brengen hun verhaal met passie en humor, erg leuk om naar te luisteren. Een echte aanrader! Bedankt meiden!

Eline
een jaar geleden

De thema-avond intuïtie bijgewoond.
Ik heb het als een heerlijke en inspirerende avond ervaren.
Leuke en interessante gesprekken kwamen op gang door o.a. de verschillende oefeningen die we deden.
Claudia en Annewieke weten waar ze het over hebben en hun enthousiasme werkt aanstekelijk!!!
Vooral ook de oefening om in je eigen energie te blijven doe ik zelf nog elke dag!!
En ik moet zeggen....."het helpt echt!!"
Dank jullie wel voor de bijzondere avond!

Marion
een jaar geleden

Hallo, ik ben bij de start geweest van deze geweldig inspirerende dames. Was verbaasd en enthousiast hoe fijn deze workshop verliep. Zoveel meegekregen op mijn pad, erg bedankt hiervoor. Ga vooral zo door! 🌹🙋😘

Annelies
een jaar geleden

Ik ben bij de thema-avond Intuïtie geweest. Annewieke en Claudia openden de avond op weer eens een andere manier, waardoor we direct als groep in contact kwamen met elkaar, wat een prettige en open sfeer creëerde. We hebben fijne oefeningen gedaan en mooie gesprekken gevoerd. Je merkt dat beide dames goed in hun energie zitten, kennis van zaken en een positieve gedachtengang hebben, die ik inspirerend vind. Dank jullie wel voor deze fijne avond.

Brigitte
een jaar geleden

“Intuïtie” was een leuke en inspirerende thema-avond. De directe interactie bij binnenkomst maakte het voor iedereen makkelijk om open en actief deel te nemen aan de sessie. De sfeer in de groep was erg goed. Het waren stuk voor stuk leuke en boeiende dames met een eigen verhaal. En... heerlijke crunchy M&M’s. 😉 Deelnemen is zeker de moeite waard! Niet zweverig, wel praktisch. Claudia en Annewieke, jullie hebben de avond goed begeleid. Dank hiervoor en veel plezier en succes toegewenst. Ik kan het een ieder die hierin is geïnteresseerd aanbevelen.

Britt
een jaar geleden

Geen verwachtingen, maar juist gewoon open en blanco naar de meeting gegaan. Terugrijdend naar huis besefte ik dat ik bruiste van de energie en het heel prettig vond tijd voor mezelf gemaakt te hebben en nieuwe inzichten had gekregen in zo een korte tijd! Heel inspirerend, tevens de deelnemende mensen en vooral Claudia en Annewieke! Bedankt 😃

Mery
een jaar geleden

Vanavond echt een onwijs gave training bijgewoond... intuïtie... bij Claudia en Annewieke. 2 super leuke vrouwen die vanuit geheel andere achtergronden deze training geven. Bij binnenkomst meteen een hele warme welkome sfeer met een super leuke groep dames. Veel geleerd... ruimte voor vragen... en onwijs gelachen! Alles was goed.
Voor wie dit leest... schrijf je in! Het is meer dan de moeite waard! Ook de workshops zijn een aanrader. De verdieping tijdens de workshops en de persoonlijke aandacht brengen je zoveel!!! Ik ga zeker terug. Dikke knuffel voor jullie en onwijs bedankt. Xxx

Veerle
een jaar geleden

Het webinar Energie als Bron vond ik heel informatief en inspirerend. De oefening heb ik inmiddels al een paar keer toegepast. Smaakt naar meer!

Bas
een jaar geleden

Mijn gevoel als kompas was een leuke en leerzame workshop, een echte aanrader. Je leert op een eenvoudige manier in contact komen met je gevoel om vandaaruit verder te kunnen kijken. Dank ook voor de gastvrije ontvangst.

Marja
een jaar geleden

Ik heb voor het eerst hier een webinar gevolgd. Geweldig....niet te lang, zodat ik goed met mijn aandacht erbij kon blijven. Ik kijk uit naar de volgende keer.....zeer leerzaam 👍👍👍👍👍👍

Denise Schor
een jaar geleden

Prachtige dag met leuke mensen! We leven tegenwoordig veel teveel met ons hoofd ipv hart.
Hier wordt je bij deze meiden weer bewust van en .. heel belangrijk... je krijgt ook handvatten om het tij te keren! Zeer waardevol!!

Ricarda
een jaar geleden

De workshop “je gevoel als kompas” bijgewoond. Wat een bijzondere avond was het!! Bevestiging gekregen van wat ik diep van binnen al wist. Nu is het aan mij om hier mee verder te gaan.
Nogmaals dank Claudia en Annewieke. Echt een openbaring. Ik raad het het iedereen aan.

Roel
een jaar geleden

Was voor mij een "nieuwe" wereld en ging erheen met de iklaathetwelovermeheenkomen-instelling. Dit duurde niet zo heel lang, men werd vrijwel direct "besmet" door het enthousiasme van de beide meiden! Verschillende tools werden aangereikt om vooral negatieve energie te veranderen in iets positiefs, een bodem om verder te kunnen groeien. Vond vooral de oefening, waar je in je eigen ik, de energie leert voelen stromen erg relaxed en rustgevend. Even helemaal "weg" van alles, ondanks alle mensen om mij heen!! Te gebruiken in welke situatie of omgeving dan ook!
Mocht ook zijdelings meeluisteren met een foto-reading en bleef erg onder de indruk van de dingen en feiten die naar boven kwamen, van deze foto.
Kort samengevat, een professionele training in een ikvoelmehierthuis-sfeer, met voor mij als nieuweling een resultaat wat mij nieuwsgierig naar meer maakte!

Iris
een jaar geleden

Het heeft mij met inzicht gegeven in waar het nou echt over gaat en wat voor mij belangrijk is om voor te gaan. Wat ik wil doen en hoe ik dat kan doen. Het is voor het grijpen en dat moet ik doen en dat kan, alles kan als je het maar voor je ziet en in mogelijkheden kan denken! Positief denkt en een ander niet oordeelt over wat ze doen of zeggen dat heeft mij persoonlijk zo ontzettend geholpen in hoe je dit kan doen. Mijn lijf stroomt meer. Claudia en Annewieke heel erg bedankt voor de bijzondere trainingen (inmiddels) ik krijg er niet genoeg van en heb het echt nodig om te groeien!

Dankjulliewel!

Iris


Andere reacties via mail of social media:

 

“Ik heb zowel de avond als de groep als prettig ervaren. Het heeft inzicht verschaft en mijn blokkades waarvan ik mij niet bewust was opgeheven. Al met al ben ik een blijde tevreden cursist te noemen.”

 

“Ik was voor de eerste keer bij een thema avond en vond het heel erg leuk! Het heeft me nieuwe dingen geleerd en weer een duwtje in de juiste richting gegeven. Ik vond Claudia en Annewieke hele fijne mensen, maar de overige deelnemers waren ook hele leuke vrouwen. Een aanrader!!”

 

“Bedankt voor de heerlijke avond en de tools. Het was voor mij een geluksmomentje. Ik ga zeker verder in ontwikkeling samen met jullie.”

 

“Bedankt voor de zeer inspirerende en fijne workshop. Zeer aan te bevelen en leerzaam. 2 toppers Claudia en Annewieke”

"Ik vond het echt weer een geweldige en waardevolle avond! Dank jullie wel! Jullie zijn super en ik geniet van de Posts op Insta"