Recensies

 

Ik vraag mijn klanten altijd actief om een recensie te schrijven zodat je een gevoel kan krijgen wat je uit de meetings en E-Handleidingen kan halen. Ik zie je graag ook een keer.


Bij ons geweest? Laat een reactie achter!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Natasja Veldman
een dag geleden

Ik heb vandaag de 3 e-magazines gelezen en opdrachten gedaan, echt heel mooi, veel geleerd en onderweg + net ook je webinar gezien van 21 april, samenvatting live zeg maar met nog wat extra voorbeelden. Echt heel fijn en leerzaam! Dank je, ik blijf je volgen met je mooie quotes op insta!

Marloes
7 dagen geleden

Onlangs de workshop wet van aantrekking gedaan online. Wat een fijne ervaring. Kleine groep en veel inzichten gekregen. Claudia heeft ons gedurende de workshop meegenomen in haar ervaringen en kennis.

Saskia
8 dagen geleden

De workshop De wet van aantrekkingskracht was voor mij een echte eye-opener. Ik voelde me echt gehoord en gezien en vond dat een heel bijzondere ervaring

Romy
9 dagen geleden

Ik heb de workshop '' lief zijn voor jezelf'' gevolgd. Hele fijne en duidelijke workshop met lieve mensen. Duidelijke uitleg en veel tips waar je iets mee kan. Ik ben erg dankbaar dat ik deze workshop heb gevolgd. Het heeft mij een andere kijk op bepaalde dingen gegeven.

Mijke
25 dagen geleden

De wet van aantrekkingskracht is een hele fijne workshop. Claudia geeft heel goed uitleg en er is veel persoonlijke aandacht! Zeer blij dat ik deze gevolgd heb. Binnenkort een andere van haar volgen, kijk er nu al naar uit!

Pascalle
een maand geleden

Na het volgen van de workshop ‘Loslaten’ heeft dit thema mij nog meer diepgang en bevestiging gegeven. Dit dankzij het oprechte inlevingsvermogen, het subtiel aanvoelen bij de ander en de mooie tips en handreikingen die Claudia heeft. Naast de theorie kan je meteen aan de slag met de praktische aanpak. Dank je wel Claudia! Ik kijk uit naar de volgende workshop ‘De wet van de aantrekkingskracht!’

Liesbeth van Maaren
2 maanden geleden

Claudia ontzettend bedankt voor je inzichten, je tips, je luisterend oor, je geduld, je kracht en motivatie. De cursus Lief zijn voor jezelf, was prachtig, leerzaam en helpt mij enorm. Elke dag denk ik er positief op terug. Als het even niet goed gaat, kan ik terugvallen op de adviezen uit de cursus. Echt een aanrader voor iedereen. Iedereen kan liever worden voor zichzelf en daardoor positiever naar zichzelf en de wereld kijken.

Ingrid
2 maanden geleden

Ik heb de workshop "wet van aantrekking" gevolgd. Echt fantastisch! Claudia bedankt voor het inzicht en bevestiging wat jij mij hebt gegeven.

Wilma
2 maanden geleden

Ik heb de workshop van de wet van de aantrekkingskracht gevolgd. Echt fantastisch! er was een super goede sfeer en Claudia was vriendelijk, duidelijk en toegankelijk. Ik heb neergezet dat ik een huis wilde en nu, 1 week later, is het inderdaad gelukt om een super mooi huis te kopen.

Roxanne
2 maanden geleden

Ik heb de workshop intuïtie gevolgd. Fijn dat het een kleine groep was. Claudia heeft mij op bepaalde momenten zo erg geraakt dat ik emotioneel werd en mijn tranen in bedwang moest houden. Op een gegeven moment zei ze dingen waardoor je zou denken dat ze me al persoonlijk kent. Het gekke is dat ze me nog niet eens 2 uur had gezien.

Marjolein
3 maanden geleden

IK heb de online workshop loslaten gevolgd
Heel leerzaam en veel aha-momenten

Dominique Werbrouck
3 maanden geleden

Ik heb de workshop ‘de wet van de aantrekkingskracht ‘ gevolgd . Was zeer intens, we zaten in ons groepje allemaal in dezelfde vibe. Heel bijzonder . Het gaf mij heel veel inzichten maar ook vooral innerlijke rust. Mooie PowerPoint en een meditatie die aan je ribben blijft plakken . Kortom een echte aanrader . Ik volg zeker nog een aantal workshops. Doe zo verder , Claudia , lieve dame .

Jannet
3 maanden geleden

Ik heb een webinar gekeken en gisteren de online workshop 'intuïtie' gedaan. Fijne groep deelnemers, persoonlijke aandacht en grote openheid. Claudia is heel puur en geeft inzichten en gerichte handreikingen die aansluiten bij eenieders proces. Het heeft mij goed gedaan en erg veel opgeleverd. ik kan het iedereen aanraden!

Sukran
3 maanden geleden

Ik heb de webinar intuïtie gevolgd. Ik vond het een hele fijne en behulpzame webinar. In deze webinar heb ik de juiste tools meegekregen om verder te leren luisteren naar mijn intuïtie. Ik ben blij dat ik deze webinar hebt gevolgd. Het was precies wat ik ervan hoopte te leren. Dankjewel!

Sylvana
3 maanden geleden

Ik heb de webinar loslaten gevolgd en ik vond het een hele bijzondere, confronterende, mooie workshop.
Claudia betrekt alle kandidaten erbij en laat iedereen om de beurt aan het woord.
Mooie oefeningen gedaan, die veel indruk op mij hebben gemaakt. M.n de meditatie was een mooie, waardevolle ervaring.
Claudia liet mij inzien dat ik eigenlijk al heel goed op weg was, maar gaf daarbij nog extra handvatten.
In het begin vond ik het best spannend maar voelde me al snel vertrouwd en iedereen was erg open.
Het delen met elkaar gaf steun en vertrouwen.

Dankjewel Claudia! Ga vooral door met de workshops en de mooie zinnen op instagram. Elke keer weer zijn de zinnetjes op instagram een “eye opener”

Dus niet twijfelen, maar gewoon doen en de workshop volgen ;)

Ilona
3 maanden geleden

Ik heb de workshop Loslaten gevolgd in de hoop handvatten te krijgen om verder te kunnen komen. Claudia pikt bij elke deelnemer feilloos je pijnpunt eruit en geeft ieder ook individueel advies om juist daar de focus op te leggen. Zeer waardevol! Nogmaals dank Claudia!

Leen
4 maanden geleden

Ik heb ondertussen 2 workshops gevolgd; 'intuïtie en wet vd aantrekkingskracht". Beiden zijn zeer waardevol en leerrijk, ze gaven mij veel inzicht en ook veel mildheid voor mezelf en voor wat ik voel. Langzaam aan leer ik die gevoelens te ontvangen zonder oordeel. Terug leren voelen en uit je hoofd komen zijn voor mij heel belangrijke pijlers geworden. Het werken in kleine groepjes vind ik een meerwaarde, iedereen komt voldoende aan bod en je leert ook van elkaar.
Claudia leidt alles in goeie banen en voelt je ook heel goed aan, haar feedback is zeer waardevol en verhelderend, het bracht mij al enkele "Aha momenten"op!
Ik houd ook erg van de duidelijkheid in de mailtjes, hoe we digitaal afspreken, wat je kan verwachten enz...
Top!

Daisy
4 maanden geleden

Online workshop ‘intuïtie’ gedaan.Heel erg fijn.Ik vond het eerst best spannend.Wist niet goed wat ik kon verwachten maar voelde meteen goed.Ik zat in een klein fijn groepje.De meditatie vond ik heel bijzonder.Claudia geeft je goede tips waar je mee aan de slag kan.En ze voelt veel aan.Een echte aanrader dus!

Yolanda
4 maanden geleden

On line de workshop "Loslaten" gedaan. Zeer de moeite waard en heb er nu al baat bij.
Een aanrader voor iedereen die al veel geprobeerd heeft en nog niet is waar ie wezen wil.. 💖

Mariëlle
5 maanden geleden

De workshop 'Intuïtie' en 'Wet van Aantrekkingskracht' digitaal gevolgd.
Ik begon met 'Intuïtie' om te leren hoe ik bij mijn gevoel kon komen en blijven, zonder dat het verstand direct de overhand neemt. Dit was zeer zinvol. Claudia helpt je op een zeer prettige en persoonlijke manier hierbij. De pantoum heeft ook wel eye-openers gegeven. Heel waardevol om te doen.
De week erna 'Wet van Aantrekkingskracht' gevolgd, waar een diepliggend verlangen naar boven kwam wat mij in eerste instantie angstig maakte. Maar door de sessie met de hulp van Claudia durf ik dit verlangen nu vol energie waar te maken.
Ik ben op de site nog een beetje aan het rondkijken wat ik nog meer van je kan leren. Dank je wel in ieder geval voor deze 2 waardevolle workshops.

Theo Laermans
5 maanden geleden

De wet van aantrekkingskracht...
Wat een woord 🤔
Had er eigenlijk nooit zo bij stil gestaan.
Wanneer ik de e-handleiding had gelezen, die zo professioneel is opgesteld, heb ik besloten om deel te nemen aan de workshop.
En wat een ervaring, geweldig ...
Opnieuw die professionaliteit, de voorbereiding via mail, filmpje om te bekijken, paar vraagjes als voorbereiding.
Helemaal af...
De workshop zelf is zo verreikend in allerlei opzichten, inzicht, verduidelijking, tips en echte begeleiding.
En dit alles op een zo gemakkelijke eenvoudige manier.
Claudia slaagt er ook in om antwoorden en inzicht te geven op dingen die niet gezegd zijn, waardoor er ineens een sluier wegvalt, en veel klaar wordt.
Heer bijzonder, dank je wel 😊
De bijbehorende meditatie is heel eenvoudig maar zo krachtig, de energie in mij werd zo groot ...
Mooie ervaring 🙏
De workshop is echt een aanrader, ook al beseffen we het niet altijd.
Het brengt zoveel bij, door het inzicht, de praktische nuttige tips van Claudia, het volledige plaatje.
Je weet wat te doen op het einde...😊

Jolanda
5 maanden geleden

Ik heb de online workshop Intuïtie gevolgd en was blij verrast. Ik heb goede handvaten gekregen om er nog meer mee aan de slag te gaan. Dankjewel Claudia, je bent een topper en zelf heel intuïtief.

Jolanda
6 maanden geleden

De workshop "loslaten" gevolgd. Een eyeopener voor mij. Ik raad het iedereen aan. Veel wist ik al wel, theoretisch, maar in de praktijk lukte het mij niet. Nu wel! Dank je wel!

Ellen
6 maanden geleden

Vanmorgen spontaan het “gratis” webinar Jij als bron gevolgd.
Heel helder en duidelijk uitgelegd, voelde heel vertrouwd voor mij. Ik heb mij direct aangemeld voor de Workshop, de wet van de aantrekkingskracht.
Dank je wel Claudia, Dit had ik even nodig.🙏

Anne Meike
7 maanden geleden

De online workshop 'Wet van aantrekkingskracht' heb ik als enorm fijn ervaren. Een avond in connectie met mijn hartewens en met als gevolg een mooie powerboost. Met goede vertrouwen, door deze avond en hoofdzakelijk de empowerment van Claudia, ben ik met mijn project bezig. Tot gauw, zeker weten!

Dana
7 maanden geleden

Ik heb alle 3 de workshops gedaan. De workshops openden keer op keer m’n ogen. Claudia zet je aan denken, maar vooral ook aan het voelen. Ik voelde me zeer op m’n gemak. Het voelde bij iedere workshop als een veilige omgeving waarin er naar je persoonlijke ervaringen wordt geluisterd. De eigen ervaringen worden meegenomen, zodat het geen algemene workshop is, maar je meteen met eigen gevoelens/gedachten aan de slag kunt met wat voor jou van toepassing is.
Bedankt voor de mooie inzichten!

Ineke Adriaansz
7 maanden geleden

Gisteravond heb ik de online workshop loslaten gevolgd. Wat een prettige en veilige sfeer was er en wat heb ik mooie dingen meegekregen om mee aan de slag te gaan! Ik voel mij een flink stuk lichter, heel dank je wel Claudia, knap dat je deze veiligheid kan geven op zoiets ‘kouds ‘ als internet!

AvD
8 maanden geleden

De training Lief zijn voor je zelf vond ik heel erg fijn. Je krijgt handvatten aangeraakt om dingen aan te pakken ,waar je vast loopt . Het is tevens fijn dat je ervaringen kunt delen met de andere mensen uit de groep. Veel geleerd!

Gabriële
8 maanden geleden

Gisteravond de online workshop Intuïtie mogen volgen. Het was een zeer leerzame en mooie avond. We waren met een fijn klein clubje en ondanks dat het eerst onwennig is om dit online te doen, wendde het snel en heerste er een rustig en vertrouwd gevoel. Iedereen kwam goed aan bod en de oefeningen gaven echt inzicht en voor mij bevestiging. Claudia geeft de workshop op een rustige manier en geeft duidelijke voorbeelden.
Ik volg Jij als Bron op Instagram en blijf dit zeker doen en wie weet op een later moment met een mooi thema, ga ik zeker weer eens een workshop volgen.

Mascha van Velzen
8 maanden geleden

In het voorjaar de workshops Intuïtie, Loslaten en Wet van de Aantrekkingskracht gevolgd bij Claudia. Iedere avond vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Daarom ook de cursus (3 avonden) Lief zijn voor Jezelf gevolgd. Wat een kadootje voor mezelf was dit! Deze cursus geeft weer meer verdieping en gaat naar je kern, zonder zweverig te zijn. Ze geeft je tools om je rode draden in je leven te ontknopen. Claudia verweeft de benodigde theorie tussen de opdrachten door op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Elke cursist krijgt de volle aandacht, uitleg, reflectie, aanmoediging die die persoon nodig heeft om verder te kunnen groeien en ontdekken. Claudia doet dat op een heel prettige manier, alles mag er zijn. Ze is heel sensitief en begripvol, heeft overal een verklaring of uitleg voor, wat heel geruststellend werkt. Doordat je met 4 personen in een cursus zit, leer je ook van de anderen. Een echte aanrader (maakt niet uit welke cursus of workshop, altijd goed)!

Anneke
8 maanden geleden

De afgelopen drie weken heb ik de cursus ‘Lief Zijn voor Jezelf’ gevolgd. Wat een mooie, waardevolle ervaring! Claudia reikt allerlei tools aan, maar is ook een fijngevoelig mens, en kan daardoor heel goed bij ieders pad aansluiten. Soms zijn de adviezen praktisch, en soms dieper waardoor eén opmerking iets openbreekt en verheldert...raakt, resoneert. Zij doet dat op een hele integere manier! Blij dat ik heb deelgenomen!

Sandra
9 maanden geleden

Ik heb alle drie de workshops van Claudia gevolgd en ben er heel enthousiast over. Claudia verweeft ieder zijn verhaal in de workshop. De meditatie en de oefeningen hebben mij veel Inzichten opgeleverd. Ik raad een ieder Claudia aan. Volg een workshop of een ontwikkelingstraject van haar. Het levert je zeker nieuwe inzichten op.

Jolanda
9 maanden geleden

Gisteravond de workshop Loslaten gedaan. Wat een fijne avond was het. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je verhaal. Veel overeenkomsten met de andere deelnemer. Dat was ook prettig. Je wordt in je waarde gelaten en je wordt met respect behandeld. Inzichten gekregen die ik zeker ga gebruiken in de toekomst. Fijne meditatie gedaan. Kortom een aanrader.

Lydia
9 maanden geleden

Ik heb de workshop loslaten gevolgd en dit vond ik een hele waardevolle avond. Ik heb er veel inzichten en steun aan gehad. Dankjewel.

Remco Visser
9 maanden geleden

Ik vond de workshop geen meerwaarde hebben op de handleiding die ik al eerder had besteld en gelezen.
Ik vond dat er weinig tijd/aandacht was voor de deelnemers.
Uiteindelijk bleek de workshop meer de focus te leggen op het verkopen van de andere workshops.
Afronding werd ook wat haastig afgerond.
Jammer vind ik dit omdat de inhoud van de handleiding verder heel fijn en goed is.

Claudia - Jij Als Bron
9 maanden geleden

Bedankt voor jouw feedback en wat jammer dat je het zo ervaren hebt. Ik zal persoonlijk contact met je opnemen om het te bespreken.


Andere reacties via mail of social media:

 

“Ik heb zowel de avond als de groep als prettig ervaren. Het heeft inzicht verschaft en mijn blokkades waarvan ik mij niet bewust was opgeheven. Al met al ben ik een blijde tevreden cursist te noemen.”

 

“Ik was voor de eerste keer bij een thema avond en vond het heel erg leuk! Het heeft me nieuwe dingen geleerd en weer een duwtje in de juiste richting gegeven. Ik vond Claudia en de overige deelnemers hele leuke vrouwen. Een aanrader!!”

 

“Bedankt voor de heerlijke avond en de tools. Het was voor mij een geluksmomentje. Ik ga zeker verder in ontwikkeling samen met jou.”

 

“Bedankt voor de zeer inspirerende en fijne workshop. Zeer aan te bevelen en leerzaam.”

 

"Ik vond het echt weer een geweldige en waardevolle avond! Dank jullie wel! Jullie zijn super en ik geniet van de Posts op Insta"