Recensies

 

Ik vraag mijn klanten altijd actief om een recensie te schrijven zodat je een gevoel kan krijgen wat je uit de meetings, Quotes Boek, Webinars en E-Handleidingen kan halen. 


Laat een reactie achter!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Marianne
22 dagen geleden

Ik heb de 2 bestelde quotes boekjes. Binnen gekregen , en kado gegeven aan mijn 2 kinderen als symbool van in liefde loslaten. Ik vind ze erg mooi.
En ze kwamen precies op het juiste moment uit, om mij in dit proces te ondersteunen.
De quotes kwamen voor mij op social media ook precies op het juiste moment voorbij.
Bedankt.

Sheila
2 maanden geleden

Loslaten...das nog niet zo makkelijk. De afgelopen weken inzichten gekregen van Claudia en door de workshop/webinar. Kwartjes waar ik al lang naar zocht. Claudia is lief, begripvol en dit was zeker niet mijn laatste contact met jou als bron!!

Lianne
2 maanden geleden

Ik heb deelgenomen aan de workshop loslaten. Wat een geweldig vrouw is Claudia door de vinger op de juiste plek te kunnen leggen. Met haar tips ga ik aan de slag om liever voor mezelf te zijn, los te laten en meer in mezelf te gaan geloven.

Wendy Keekstra
3 maanden geleden

Claudia kwam op mijn pad, precies toen ik het nodig had. Ik had ongemerkt nog een aantal zaken op te lossen voordat ik mijn eigen pad kon bewandelen. Jij wist precies mijn knelpunten aan te stippen. Je ziet iemand echt hoe die is, wat voor energie deze bij zich draagt, en welke richting ze op moeten.
We zijn aan de slag gegaan met een 1 op 1 sessie, lief zijn voor jezelf. Tijdens deze sessies merkte ik dat je weet wat je doet. Wat iemand nodig heeft om het beste uit jezelf te halen. Je luistert, dient als een spiegel zodat de ander bewust wordt.
De opdrachten zijn helder en uitnodigend om aan jezelf te gaan werken.
Ik kan het iedereen aanraden!
En Claudia, heel erg bedankt

MC H
5 maanden geleden

Mooie ontmoeting met mooie mensen in een veilige setting. Claudia voelt de groep en individuen feilloos aan en weet iedereen in z'n kracht te zetten. Workshop intuïtie was een eye opener en absoluut de moeite waard, zeker als je je interne kompas een beetje kwijt bent. Ik ga zeker nog andere workshops volgen.

Valentina
5 maanden geleden

Ik bevond mij in een zeer zwarte periode in mijn leven maar dankzij deze webinars en workshops werd het gebied vreedzaam grijs om vervolgen op een pad omgeven door bloemen weer rond te kunnen wandelen.
Jij als Bron gaf mij de handvatten om te kunnen loslaten en het vertrouwen om mijn intuïtie te gaan volgen.
Dank je wel Claudia voor jouw inzichten, affirmaties en het wakker schudden van mijn eigen ik.

Ik heb weer vertrouwen in de toekomst.

Jolanda
5 maanden geleden

Tijdens 2 individuele coaching sessies ontzettend veel inzichten gekregen van Claudia. Wat een bijzondere vrouw met bijzondere intuïtieve gaven! Zij heeft mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling als persoon om keuzes te durven maken op mijn gevoel. Mijn verstand zat altijd in de weg en ik ervaar nu dat mijn gevoel juist is en dat mijn verstand ondersteunend is. Dankjewel Claudia voor deze levenslessen!

Erica
5 maanden geleden

Ik heb de workshop Wet van de aantrekking gedaan. Wat verhelderend, terwijl ik er al vaak mee bezig ben. Kreeg net dat zetje wat ik nodig had om de volgende stap te zetten in mijn proces. En fijn om met gelijkgestemde dit te doen en te leren van elkaar
Dank je wel
En Claudia, dat boek gaat er komen.

Joke
5 maanden geleden

De online workshop loslaten was voor mij een confronterende en leerrijke ervaring. Met de nodige individuele uitleg en aandacht van Claudia zal het mij lukken de theorie in de praktijk om te zetten.

Sheila
5 maanden geleden

Ik heb de workshop loslaten gedaan.
Super inspirerend en mooie tools om mee aan de slag te gaan. Echt een aanrader!

Natasja Veldman
7 maanden geleden

Ik heb vandaag de 3 e-magazines gelezen en opdrachten gedaan, echt heel mooi, veel geleerd en onderweg + net ook je webinar gezien van 21 april, samenvatting live zeg maar met nog wat extra voorbeelden. Echt heel fijn en leerzaam! Dank je, ik blijf je volgen met je mooie quotes op insta!

Marloes
7 maanden geleden

Onlangs de workshop wet van aantrekking gedaan online. Wat een fijne ervaring. Kleine groep en veel inzichten gekregen. Claudia heeft ons gedurende de workshop meegenomen in haar ervaringen en kennis.

Saskia
7 maanden geleden

De workshop De wet van aantrekkingskracht was voor mij een echte eye-opener. Ik voelde me echt gehoord en gezien en vond dat een heel bijzondere ervaring

Romy
7 maanden geleden

Ik heb de workshop '' lief zijn voor jezelf'' gevolgd. Hele fijne en duidelijke workshop met lieve mensen. Duidelijke uitleg en veel tips waar je iets mee kan. Ik ben erg dankbaar dat ik deze workshop heb gevolgd. Het heeft mij een andere kijk op bepaalde dingen gegeven.

Mijke
8 maanden geleden

De wet van aantrekkingskracht is een hele fijne workshop. Claudia geeft heel goed uitleg en er is veel persoonlijke aandacht! Zeer blij dat ik deze gevolgd heb. Binnenkort een andere van haar volgen, kijk er nu al naar uit!

Pascalle
8 maanden geleden

Na het volgen van de workshop ‘Loslaten’ heeft dit thema mij nog meer diepgang en bevestiging gegeven. Dit dankzij het oprechte inlevingsvermogen, het subtiel aanvoelen bij de ander en de mooie tips en handreikingen die Claudia heeft. Naast de theorie kan je meteen aan de slag met de praktische aanpak. Dank je wel Claudia! Ik kijk uit naar de volgende workshop ‘De wet van de aantrekkingskracht!’

Liesbeth van Maaren
9 maanden geleden

Claudia ontzettend bedankt voor je inzichten, je tips, je luisterend oor, je geduld, je kracht en motivatie. De cursus Lief zijn voor jezelf, was prachtig, leerzaam en helpt mij enorm. Elke dag denk ik er positief op terug. Als het even niet goed gaat, kan ik terugvallen op de adviezen uit de cursus. Echt een aanrader voor iedereen. Iedereen kan liever worden voor zichzelf en daardoor positiever naar zichzelf en de wereld kijken.

Ingrid
9 maanden geleden

Ik heb de workshop "wet van aantrekking" gevolgd. Echt fantastisch! Claudia bedankt voor het inzicht en bevestiging wat jij mij hebt gegeven.

Wilma
9 maanden geleden

Ik heb de workshop van de wet van de aantrekkingskracht gevolgd. Echt fantastisch! er was een super goede sfeer en Claudia was vriendelijk, duidelijk en toegankelijk. Ik heb neergezet dat ik een huis wilde en nu, 1 week later, is het inderdaad gelukt om een super mooi huis te kopen.

Roxanne
9 maanden geleden

Ik heb de workshop intuïtie gevolgd. Fijn dat het een kleine groep was. Claudia heeft mij op bepaalde momenten zo erg geraakt dat ik emotioneel werd en mijn tranen in bedwang moest houden. Op een gegeven moment zei ze dingen waardoor je zou denken dat ze me al persoonlijk kent. Het gekke is dat ze me nog niet eens 2 uur had gezien.

Marjolein
9 maanden geleden

IK heb de online workshop loslaten gevolgd
Heel leerzaam en veel aha-momenten

Dominique Werbrouck
9 maanden geleden

Ik heb de workshop ‘de wet van de aantrekkingskracht ‘ gevolgd . Was zeer intens, we zaten in ons groepje allemaal in dezelfde vibe. Heel bijzonder . Het gaf mij heel veel inzichten maar ook vooral innerlijke rust. Mooie PowerPoint en een meditatie die aan je ribben blijft plakken . Kortom een echte aanrader . Ik volg zeker nog een aantal workshops. Doe zo verder , Claudia , lieve dame .

Jannet
10 maanden geleden

Ik heb een webinar gekeken en gisteren de online workshop 'intuïtie' gedaan. Fijne groep deelnemers, persoonlijke aandacht en grote openheid. Claudia is heel puur en geeft inzichten en gerichte handreikingen die aansluiten bij eenieders proces. Het heeft mij goed gedaan en erg veel opgeleverd. ik kan het iedereen aanraden!

Sukran
10 maanden geleden

Ik heb de webinar intuïtie gevolgd. Ik vond het een hele fijne en behulpzame webinar. In deze webinar heb ik de juiste tools meegekregen om verder te leren luisteren naar mijn intuïtie. Ik ben blij dat ik deze webinar hebt gevolgd. Het was precies wat ik ervan hoopte te leren. Dankjewel!

Sylvana
10 maanden geleden

Ik heb de webinar loslaten gevolgd en ik vond het een hele bijzondere, confronterende, mooie workshop.
Claudia betrekt alle kandidaten erbij en laat iedereen om de beurt aan het woord.
Mooie oefeningen gedaan, die veel indruk op mij hebben gemaakt. M.n de meditatie was een mooie, waardevolle ervaring.
Claudia liet mij inzien dat ik eigenlijk al heel goed op weg was, maar gaf daarbij nog extra handvatten.
In het begin vond ik het best spannend maar voelde me al snel vertrouwd en iedereen was erg open.
Het delen met elkaar gaf steun en vertrouwen.

Dankjewel Claudia! Ga vooral door met de workshops en de mooie zinnen op instagram. Elke keer weer zijn de zinnetjes op instagram een “eye opener”

Dus niet twijfelen, maar gewoon doen en de workshop volgen ;)

Ilona
10 maanden geleden

Ik heb de workshop Loslaten gevolgd in de hoop handvatten te krijgen om verder te kunnen komen. Claudia pikt bij elke deelnemer feilloos je pijnpunt eruit en geeft ieder ook individueel advies om juist daar de focus op te leggen. Zeer waardevol! Nogmaals dank Claudia!

Leen
10 maanden geleden

Ik heb ondertussen 2 workshops gevolgd; 'intuïtie en wet vd aantrekkingskracht". Beiden zijn zeer waardevol en leerrijk, ze gaven mij veel inzicht en ook veel mildheid voor mezelf en voor wat ik voel. Langzaam aan leer ik die gevoelens te ontvangen zonder oordeel. Terug leren voelen en uit je hoofd komen zijn voor mij heel belangrijke pijlers geworden. Het werken in kleine groepjes vind ik een meerwaarde, iedereen komt voldoende aan bod en je leert ook van elkaar.
Claudia leidt alles in goeie banen en voelt je ook heel goed aan, haar feedback is zeer waardevol en verhelderend, het bracht mij al enkele "Aha momenten"op!
Ik houd ook erg van de duidelijkheid in de mailtjes, hoe we digitaal afspreken, wat je kan verwachten enz...
Top!

Daisy
11 maanden geleden

Online workshop ‘intuïtie’ gedaan.Heel erg fijn.Ik vond het eerst best spannend.Wist niet goed wat ik kon verwachten maar voelde meteen goed.Ik zat in een klein fijn groepje.De meditatie vond ik heel bijzonder.Claudia geeft je goede tips waar je mee aan de slag kan.En ze voelt veel aan.Een echte aanrader dus!

Yolanda
een jaar geleden

On line de workshop "Loslaten" gedaan. Zeer de moeite waard en heb er nu al baat bij.
Een aanrader voor iedereen die al veel geprobeerd heeft en nog niet is waar ie wezen wil.. 💖

Mariëlle
een jaar geleden

De workshop 'Intuïtie' en 'Wet van Aantrekkingskracht' digitaal gevolgd.
Ik begon met 'Intuïtie' om te leren hoe ik bij mijn gevoel kon komen en blijven, zonder dat het verstand direct de overhand neemt. Dit was zeer zinvol. Claudia helpt je op een zeer prettige en persoonlijke manier hierbij. De pantoum heeft ook wel eye-openers gegeven. Heel waardevol om te doen.
De week erna 'Wet van Aantrekkingskracht' gevolgd, waar een diepliggend verlangen naar boven kwam wat mij in eerste instantie angstig maakte. Maar door de sessie met de hulp van Claudia durf ik dit verlangen nu vol energie waar te maken.
Ik ben op de site nog een beetje aan het rondkijken wat ik nog meer van je kan leren. Dank je wel in ieder geval voor deze 2 waardevolle workshops.

Theo Laermans
een jaar geleden

De wet van aantrekkingskracht...
Wat een woord 🤔
Had er eigenlijk nooit zo bij stil gestaan.
Wanneer ik de e-handleiding had gelezen, die zo professioneel is opgesteld, heb ik besloten om deel te nemen aan de workshop.
En wat een ervaring, geweldig ...
Opnieuw die professionaliteit, de voorbereiding via mail, filmpje om te bekijken, paar vraagjes als voorbereiding.
Helemaal af...
De workshop zelf is zo verreikend in allerlei opzichten, inzicht, verduidelijking, tips en echte begeleiding.
En dit alles op een zo gemakkelijke eenvoudige manier.
Claudia slaagt er ook in om antwoorden en inzicht te geven op dingen die niet gezegd zijn, waardoor er ineens een sluier wegvalt, en veel klaar wordt.
Heer bijzonder, dank je wel 😊
De bijbehorende meditatie is heel eenvoudig maar zo krachtig, de energie in mij werd zo groot ...
Mooie ervaring 🙏
De workshop is echt een aanrader, ook al beseffen we het niet altijd.
Het brengt zoveel bij, door het inzicht, de praktische nuttige tips van Claudia, het volledige plaatje.
Je weet wat te doen op het einde...😊

Jolanda
een jaar geleden

Ik heb de online workshop Intuïtie gevolgd en was blij verrast. Ik heb goede handvaten gekregen om er nog meer mee aan de slag te gaan. Dankjewel Claudia, je bent een topper en zelf heel intuïtief.

Jolanda
een jaar geleden

De workshop "loslaten" gevolgd. Een eyeopener voor mij. Ik raad het iedereen aan. Veel wist ik al wel, theoretisch, maar in de praktijk lukte het mij niet. Nu wel! Dank je wel!

Ellen
een jaar geleden

Vanmorgen spontaan het “gratis” webinar Jij als bron gevolgd.
Heel helder en duidelijk uitgelegd, voelde heel vertrouwd voor mij. Ik heb mij direct aangemeld voor de Workshop, de wet van de aantrekkingskracht.
Dank je wel Claudia, Dit had ik even nodig.🙏

Anne Meike
een jaar geleden

De online workshop 'Wet van aantrekkingskracht' heb ik als enorm fijn ervaren. Een avond in connectie met mijn hartewens en met als gevolg een mooie powerboost. Met goede vertrouwen, door deze avond en hoofdzakelijk de empowerment van Claudia, ben ik met mijn project bezig. Tot gauw, zeker weten!


Andere reacties via mail of social media:

 

“Ik heb zowel de avond als de groep als prettig ervaren. Het heeft inzicht verschaft en mijn blokkades waarvan ik mij niet bewust was opgeheven. Al met al ben ik een blijde tevreden cursist te noemen.”

 

“Ik was voor de eerste keer bij een thema avond en vond het heel erg leuk! Het heeft me nieuwe dingen geleerd en weer een duwtje in de juiste richting gegeven. Ik vond Claudia en de overige deelnemers hele leuke vrouwen. Een aanrader!!”

 

“Bedankt voor de heerlijke avond en de tools. Het was voor mij een geluksmomentje. Ik ga zeker verder in ontwikkeling samen met jou.”

 

“Bedankt voor de zeer inspirerende en fijne workshop. Zeer aan te bevelen en leerzaam.”

 

"Ik vond het echt weer een geweldige en waardevolle avond! Dank jullie wel! Jullie zijn super en ik geniet van de Posts op Insta"