Recensies

 

Ik vraag mijn klanten altijd actief om een recensie te schrijven zodat je een gevoel kan krijgen wat je uit de meetings en E-Handleidingen kan halen. Ik zie je graag ook een keer.


Bij ons geweest? Laat een reactie achter!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda
13 dagen geleden

De workshop "loslaten" gevolgd. Een eyeopener voor mij. Ik raad het iedereen aan. Veel wist ik al wel, theoretisch, maar in de praktijk lukte het mij niet. Nu wel! Dank je wel!

Ellen
21 dagen geleden

Vanmorgen spontaan het “gratis” webinar Jij als bron gevolgd.
Heel helder en duidelijk uitgelegd, voelde heel vertrouwd voor mij. Ik heb mij direct aangemeld voor de Workshop, de wet van de aantrekkingskracht.
Dank je wel Claudia, Dit had ik even nodig.🙏

Anne Meike
een maand geleden

De online workshop 'Wet van aantrekkingskracht' heb ik als enorm fijn ervaren. Een avond in connectie met mijn hartewens en met als gevolg een mooie powerboost. Met goede vertrouwen, door deze avond en hoofdzakelijk de empowerment van Claudia, ben ik met mijn project bezig. Tot gauw, zeker weten!

Dana
een maand geleden

Ik heb alle 3 de workshops gedaan. De workshops openden keer op keer m’n ogen. Claudia zet je aan denken, maar vooral ook aan het voelen. Ik voelde me zeer op m’n gemak. Het voelde bij iedere workshop als een veilige omgeving waarin er naar je persoonlijke ervaringen wordt geluisterd. De eigen ervaringen worden meegenomen, zodat het geen algemene workshop is, maar je meteen met eigen gevoelens/gedachten aan de slag kunt met wat voor jou van toepassing is.
Bedankt voor de mooie inzichten!

Ineke Adriaansz
een maand geleden

Gisteravond heb ik de online workshop loslaten gevolgd. Wat een prettige en veilige sfeer was er en wat heb ik mooie dingen meegekregen om mee aan de slag te gaan! Ik voel mij een flink stuk lichter, heel dank je wel Claudia, knap dat je deze veiligheid kan geven op zoiets ‘kouds ‘ als internet!

AvD
2 maanden geleden

De training Lief zijn voor je zelf vond ik heel erg fijn. Je krijgt handvatten aangeraakt om dingen aan te pakken ,waar je vast loopt . Het is tevens fijn dat je ervaringen kunt delen met de andere mensen uit de groep. Veel geleerd!

Gabriële
2 maanden geleden

Gisteravond de online workshop Intuïtie mogen volgen. Het was een zeer leerzame en mooie avond. We waren met een fijn klein clubje en ondanks dat het eerst onwennig is om dit online te doen, wendde het snel en heerste er een rustig en vertrouwd gevoel. Iedereen kwam goed aan bod en de oefeningen gaven echt inzicht en voor mij bevestiging. Claudia geeft de workshop op een rustige manier en geeft duidelijke voorbeelden.
Ik volg Jij als Bron op Instagram en blijf dit zeker doen en wie weet op een later moment met een mooi thema, ga ik zeker weer eens een workshop volgen.

Mascha van Velzen
2 maanden geleden

In het voorjaar de workshops Intuïtie, Loslaten en Wet van de Aantrekkingskracht gevolgd bij Claudia. Iedere avond vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Daarom ook de cursus (3 avonden) Lief zijn voor Jezelf gevolgd. Wat een kadootje voor mezelf was dit! Deze cursus geeft weer meer verdieping en gaat naar je kern, zonder zweverig te zijn. Ze geeft je tools om je rode draden in je leven te ontknopen. Claudia verweeft de benodigde theorie tussen de opdrachten door op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Elke cursist krijgt de volle aandacht, uitleg, reflectie, aanmoediging die die persoon nodig heeft om verder te kunnen groeien en ontdekken. Claudia doet dat op een heel prettige manier, alles mag er zijn. Ze is heel sensitief en begripvol, heeft overal een verklaring of uitleg voor, wat heel geruststellend werkt. Doordat je met 4 personen in een cursus zit, leer je ook van de anderen. Een echte aanrader (maakt niet uit welke cursus of workshop, altijd goed)!

Anneke
2 maanden geleden

De afgelopen drie weken heb ik de cursus ‘Lief Zijn voor Jezelf’ gevolgd. Wat een mooie, waardevolle ervaring! Claudia reikt allerlei tools aan, maar is ook een fijngevoelig mens, en kan daardoor heel goed bij ieders pad aansluiten. Soms zijn de adviezen praktisch, en soms dieper waardoor eén opmerking iets openbreekt en verheldert...raakt, resoneert. Zij doet dat op een hele integere manier! Blij dat ik heb deelgenomen!

Sandra
3 maanden geleden

Ik heb alle drie de workshops van Claudia gevolgd en ben er heel enthousiast over. Claudia verweeft ieder zijn verhaal in de workshop. De meditatie en de oefeningen hebben mij veel Inzichten opgeleverd. Ik raad een ieder Claudia aan. Volg een workshop of een ontwikkelingstraject van haar. Het levert je zeker nieuwe inzichten op.

Jolanda
3 maanden geleden

Gisteravond de workshop Loslaten gedaan. Wat een fijne avond was het. Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je verhaal. Veel overeenkomsten met de andere deelnemer. Dat was ook prettig. Je wordt in je waarde gelaten en je wordt met respect behandeld. Inzichten gekregen die ik zeker ga gebruiken in de toekomst. Fijne meditatie gedaan. Kortom een aanrader.

Lydia
3 maanden geleden

Ik heb de workshop loslaten gevolgd en dit vond ik een hele waardevolle avond. Ik heb er veel inzichten en steun aan gehad. Dankjewel.

Remco Visser
3 maanden geleden

Ik vond de workshop geen meerwaarde hebben op de handleiding die ik al eerder had besteld en gelezen.
Ik vond dat er weinig tijd/aandacht was voor de deelnemers.
Uiteindelijk bleek de workshop meer de focus te leggen op het verkopen van de andere workshops.
Afronding werd ook wat haastig afgerond.
Jammer vind ik dit omdat de inhoud van de handleiding verder heel fijn en goed is.

Claudia - Jij Als Bron
3 maanden geleden

Bedankt voor jouw feedback en wat jammer dat je het zo ervaren hebt. Ik zal persoonlijk contact met je opnemen om het te bespreken.

Inge
4 maanden geleden

Bedankt Claudia voor je liefdevolle reactie op mijn vraag. Ik kon er echt wat mee.

Rianne
4 maanden geleden

Vorige week de workshop de wet van de aantrekkingskracht gevolgd. De workshop was heel persoonlijk, praktisch en leerzaam. Veel dingen die me raakten en waarbij het kwartje ineens viel door de duidelijke uitleg van Claudia!

Ranoe
4 maanden geleden

Hoi Claudia, ik heb je handleiding gekocht over de wet van aantrekkingskracht. Het was een bevestiging op aantal die die ik al wist. Maar zeker ook nieuwe dingen geleerd. Bedankt voor het delen van kennis. Het heeft me nieuwsgierig gemaakt en hopelijk helpt het mij verder in mijn persoonlijke ontwikkeling. Groetjes, Ranoe

Lynn den otter
4 maanden geleden

Dank voor de fijne webinar over negatieve energie. Er gaat een nieuwe wereld voor me open. Heel fijn ook jouw hulp nog per mail en je bereidheid me verder te helpen oa door je tips en adviezen. Super!

Kim
5 maanden geleden

E-handleiding en Webinar van ‘Jij als Bron’ en ‘loslaten’ gelezen en meegemaakt. Onwijs veel duidelijkheid en handvaten gekregen. Het gaf mij een bepaalde bevestiging met datgene waar ik al mee aan het werk was. Een bevestiging dat ik met het juiste bezig was, dat was zeer fijn!

Wendy
5 maanden geleden

Ik heb echt wat gehad aan de online workshop Loslaten! Nieuwe inzichten, fijne dingen om zelf mee verder te kunnen gaan en echte eye-openers. Er is een hoop onrust bij me weggenomen sinds de workshop waardoor ik verder kan. Zo fijn! Echt een aanrader.

Saskia
6 maanden geleden

Na mijn 2e deelname aan deze keer, de thema avond "loslaten", ben ik wederom verbaasd over hoe ontspannen en opgelucht ik mij voel. Komt het door een stuk herkenning? Zeker! Komt het door het delen van ervaringen? Zeker! Er gaat zelfs via de webinar methode zoveel door de lucht dat het zowat magisch te noemen valt. Ik ben echt heel enthousiast! Bedankt Claudia en Annemieke voor het delen van jullie kennis en tools, ik zal hier veel aan hebben en mee gaan oefenen. Dank jullie wel!♥

Reina
6 maanden geleden

Gisteravond meegedaan aan de webinar Intuïtie. Dit was een zeer leerzame avond. Vandaag heb ik er al veel profijt van gehad. Ik ben enthousiast over jullie. Ik ga zeker de andere webinars ook nog bij jullie volgen. Dank jullie wel!

Anna Eysermans
6 maanden geleden

Dankjewel voor de gratis webinar Energie als bron. Het deed deugd om eens mijn eigen energie te voelen tijdens de meditatie. Ik voelde me gelijk veel minder moe. Ook de workshop Leren omgaan met de negativiteit van anderen vond ik heel leerrijk. Graag tot de volgende! Liefs, Anna

Liane Dingjan
6 maanden geleden

Vanmorgen een persoonlijke coaching gehad van Annemieke en Claudia en ik vond het super prettig. Ze hadden zich goed voorbereid naar aanleiding van mijn hulpvraag en heel veel van hun geleerd en andere inzichten gekregen.ik vond het wonderbaarlijk hoe goed ze mij voelen! Na de coaching kreeg ik een soort van brief over wie ik ben en wat zij voelen en dat raakte mij diep. Ik zou Claudia en Annemieke bij iedereen aanraden die aan persoonlijke ontwikkeling wilt doen!!😘Liane

Marjolein
7 maanden geleden

Een hele fijne thema avond gevolgd ! Voelde goed en vertrouwd . Heel fijn om naar te luisteren, en het heeft me goed positive energie gegeven !

Annelies
7 maanden geleden

Afgelopen weken heb ik 2 thema-avonden gevolgd bij Claudia en Annewieke: "Omgaan met Negativiteit" en "Intuitie". Beiden hele zinvolle, interessante en leuke avonden! Het fijne van alle onderwerpen is dat ze in elkaar overlopen, dus mocht je net als ik meerdere avonden volgen, merk je dat het elkaar versterkt. Maar dat is geen noodzaak, als je 1 thema volgt is het ook al heel leerzaam.
De sfeer is gezellig, Claudia en Annewieke zijn betrokken en geven elke deelnemer persoonlijke aandacht. En de theorie wordt op een behapbare manier uitgelegd, afgewisseld met oefeningen en een meditatie.
Ik heb echt het gevoel dat het kwartje begint te vallen en dat al na 2 webinars. Zeker een aanrader dus!

Randy Rhemrev
7 maanden geleden

ik vond het zeer waardevol wat ik heb meegekregen en ben zeer tevreden met het aangebodene. Ik vond het contact ook zeer prettig en gaf mij een vertrouwd gevoel. Chapeau dames. Tot zeker snel weer.

Nele
7 maanden geleden

Ik kon helaas niet bij de thema-avond 'Omgaan met Negativiteit' zijn, Claudia en Annewieke gaven me de kans dit als webinar te volgen. Ontzettend leerrijk en zeker als webinar zeer laagdrempelig om op je eigen tempo af te werken en even in jezelf te keren. Fijne dames met kennis van zaken, enthousiast en duidelijk gepresenteerd met voldoende aandacht voor oefeningen, meditatie,... Zeker voor herhaling vatbaar!

Eline van der Ploeg
8 maanden geleden

Een tijdje terug heb ik de training "Leven in Balans" bijgewoond van Claudia en Annewieke en ik kan deze training een ieder aanraden die meer verdieping in zichzelf zoekt en spiritueel verder wil groeien.
Annewieke en Claudia zijn 2 oprecht eerlijke en lieve vrouwen die goed op elkaar zijn ingespeeld en je helpen bij 'het weer opnieuw leren voelen' en oude gedachten-patronen leren te doorbreken d.m.v. leuke en interessante oefeningen.
Er is veel aandacht voor iedere deelnemer en de sfeer is erg aangenaam.

Ik heb deze training met een lach en een traan gevolgd en ben weer tot nieuwe en mooie inzichten gekomen die ik goed kan toepassen in mijn dagelijkse leven.
Dat je jezelf bijv. de ruimte mag geven om weer even terug te gaan naar je eigen gevoel ( wat er dan op dat moment ook aan de hand is) en dat je.....door dat gevoel volledig te accepteren.....je bepaalde dingen weer kan gaan loslaten.
De E-handleiding 'loslaten' is ook zeker een mooie aanvulling en een fijn naslagwerk.

Dank jullie wel lieve Annewieke en Claudia voor deze bijzondere ervaring.

Liane Dingjan
9 maanden geleden

Ik heb de workshop loslaten gedaan en vond het super fijn in een klein groepje en veel geleerd . Ik voelde me daar gelijk thuis en Claudia en Annewieke zijn mooie mensen en maken er een bijzondere avond van!!

Iris
9 maanden geleden

Lieve Claudia en Annewieke, heel erg bedankt voor de super inspirerende en mooie avond gisteren bij de 'Loslaten'. Ik ben echt tot nieuwe inzichten gekomen! Om het ook te delen geeft ook inzicht waar jezelf staat en dat we allemaal dezelfde gevoelens hebben en eigenlijk dezelfde gevoelens hebben en dingen waar we tegen aanlopen maar ieder een andere uitdaging heeft in zijn/haar leven! Heel sterk wat jullie per persoon kon meegeven om mee aan de slag te gaan! Het was indrukwekkend en heel sterk dat wat er gezegd werd! Ik ben echt weer een paar stappen voorruit gegaan in mijn proces en dit gun ik iedereen! Jullie energie is prachtig samen en voelbaar! Dankjewel voor deze mooie vruchtbare avond! Liefs en kus Iris

Annelies
10 maanden geleden

Onlangs heb ik de training Leven in Balans gevolgd bij Claudia & Annewieke.Een training waarin theorie wordt behandeld en waarin tijd is voor momenten van bezinning, wat (soms nieuwe), waardevolle inzichten geeft.De combinatie van theorie, tijd voor het delen van ervaringen en vervolgens aan de slag met het doorbreken van jouw patroon in een eigen situatie vond ik een hele mooie invulling van de dag. Claudia en Annewieke zijn heerlijk op elkaar ingespeeld, weten steeds weer die positieve twist te geven aan gedachten en belemmerende overtuigingen, wat helpt om anders/positiever naar situaties te kijken om er zo ook anders mee om te kunnen gaan. Hun lichte energie werkt aanstekelijk, ik word er heel blij van!

Iris
10 maanden geleden

Lieve Claudia en Annewieke,
Wat een geweldige samenwerking hebben jullie! Heel scherp en de aandacht die jullie geven aan de gene die er die avond zijn is echt heel hartverwarmend en als een warm bad. Heel erg bedankt voor de extra inzicht maar ook zeker voor mij een confrontatie in positieve zin! Inzicht! Dat is was het mij gebracht heeft! Bedankt! ook voor de gastvrijheid! en de goede zorgen!

Paola
10 maanden geleden

Lieve Dames,

Bedankt voor de leerzame avond. Relaxte sfeer, kleine groep waardoor iedereen aandacht kreeg. Weer wat wijzer geworden en bevestiging gekregen van wat ik al wist. Het was een hele fijne avond.
Bedankt en tot ziens!!!

Lotte
10 maanden geleden

Lieve Claudia en Annewieke,
Ik ben naar de avond Intuitie geweest gister avond en ik heb het ervaren als heel fijn en mooi! Mijn intuïtie is goed ontwikkeld vind ik zelf maar ik kwam er tijdens deze avond achter dat dat niet op alle vlakke zo is er vielen echt nieuwe kwartjes waar ik veel aan ga hebben in dit leven. Hartelijk bedankt en voor andere het is echt een aanrader mooi cadeautje aan jezelf!!!!

Miranda
een jaar geleden

Inspirerende dames,

Wat een mooi nieuw project hebben jullie neergezet: De gids over het loslaten.

Jullie slaan gelijk de spijker op zijn kop. Het is duidelijk, het zet je aan het denken door de vragen die gesteld worden en je kunt er meteen mee aan de slag! Het is informatief en er staan bruikbare tips in.

Dank jullie wel voor deze mooie gids om te leren het verleden los te laten (te helen) en meer te kunnen gaan leven in het nu!

Bedankt Annewieke en Claudia, ga zo door!!


Andere reacties via mail of social media:

 

“Ik heb zowel de avond als de groep als prettig ervaren. Het heeft inzicht verschaft en mijn blokkades waarvan ik mij niet bewust was opgeheven. Al met al ben ik een blijde tevreden cursist te noemen.”

 

“Ik was voor de eerste keer bij een thema avond en vond het heel erg leuk! Het heeft me nieuwe dingen geleerd en weer een duwtje in de juiste richting gegeven. Ik vond Claudia en de overige deelnemers hele leuke vrouwen. Een aanrader!!”

 

“Bedankt voor de heerlijke avond en de tools. Het was voor mij een geluksmomentje. Ik ga zeker verder in ontwikkeling samen met jou.”

 

“Bedankt voor de zeer inspirerende en fijne workshop. Zeer aan te bevelen en leerzaam.”

 

"Ik vond het echt weer een geweldige en waardevolle avond! Dank jullie wel! Jullie zijn super en ik geniet van de Posts op Insta"