Bewust leven - Hoe doe je dat?

 

Tegenwoordig word je overladen met mindfulness, meditatie apps, mindset goeroes etc. Het is niet voor niks, want bewust zijn is een cruciale stap in het bewust creëren van jouw leven. Door bewuster te zijn, kom je dicht bij de kern, krijg je steeds beter helder wat voor jou belangrijk is en krijg je inzicht in jouw unieke kwaliteiten. Hoe vaker je bewust bent, hoe meer je uit je hoofd gaat en hoe harder jouw innerlijke stem gaat klinken. Deze innerlijk stem wijst je de weg naar een gelukkig leven. Het schept duidelijkheid in welke energie van jou is en wat van de ander is. Het geeft je vertrouwen in het grotere geheel en geeft je rust om het verleden een plek te geven en een leven te kiezen wat bij je past.

 

Klinkt goed toch?

 

Hierbij geven we je 5 tips om jouw bewustzijn te vergroten:

  1. Schrijf op wie je bent en waar jij gelukkig van wordt. Leer jezelf kennen, dat maakt het makkelijker om naar anderen je grenzen aan te geven.
  2. Leef in het nu en geniet zoveel mogelijk, ben je bewust van al het mooie om je heen.
  3. Volg je gevoel en intuïtie en laat je niet (af)leiden door wat anderen daar van vinden.
  4. Wees lief voor jezelf en naar anderen toe, compassie maakt dat je bewuster naar anderen kijkt.
  5. Mediteer: Het is een bewezen feit dat mediteren werkt en het je enorm goed helpt om naar binnen te keren en snel contact met je eigen energie te krijgen. 

 

Wil je hiermee verder aan de slag? Ik help je er graag bij. Ik heb een aanbod meetings die jou helpen in het ontwikkelen van jouw bewust zijn.